ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۹۳۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷

با صحنه وحشتناکی روبرو شدم!

مادر و دو فرزندش در حادثه گاز گرفتگی در جنوب تهران به کام مرگ فرو رفتند.
تدبیر24»ساعت 10:13 صبح دیروز مأموران کلانتری 121 سلیمانیه از مرگ مشکوک سه‌نفر از اعضای یک خانواده در خانه‌ای حوالی خیابان صاحب الزمان با خبر و راهی محل شدند. مأموران در محل حادثه که طبقه اول ساختمان مسکونی سه طبقه‌ای بود با جسد زن 32 ساله و پسر 5ساله و دختر 9‌ساله‌اش روبه‌رو شدند. بررسی‌ها نشان داد این سه عضو خانواده بر اثر نشت گاز منوکسید کربن از بخاری خانه‌شان به کام مرگ رفته‌اند.
پدر خانواده گفت: کارمند بخش حراست مخابراتم. شب قبل شیفت کاری بودم و صبح وقتی به خانه‌ام آمدم با این صحنه دلخراش روبه‌رو شدم. هر چقدر همسر و فرزندانم را صدا زدم جوابی ندادند تا اینکه متوجه شدم در خواب، فوت کرده‌اند.
همزمان با ادامه تحقیقات درباره این حادثه جسد زن جوان و فرزندانش به دستور بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران برای انجام آزمایش‌های لازم و مشخص شدن علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی فرستاده شد.
برچسب ها: تدبیر24 وحشتناک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: