ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۳۷۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵

مختارنامه زیاد پخش شده است

تهیه‌کننده «مختارنامه» درباره پخش بی‌رویه این سریال در سال‌های اخیر از تلویزیون، تصریح کرد که "پس از «مختارنامه» سریال مذهبی شاخصی برای تلویزیون ساخته نشده است."

تدبیر24»محمود فلاح در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ وضعیت مجموعه‌های نمایشی در مناسبتی مثل محرم امسال، گفت: متاسفانه دست سازمان صداوسیما برای ساخت و پخش آثار شاخص خیلی خالی است و همان‌طور که دیدیم امسال هم تلویزیون در ایام محرم به بازپخش «مختارنامه» و سریال‌های قدیمی بسنده کرد.

وی با اشاره به بازپخش هر ساله سریال «مختارنامه» گفت: این روزها مشغول تماشای «مختارنامه» هستم و هر بار هم این سریال را ببینم، سیر نمی‌شوم. اما واقعیت این است که این سریال بیش از اندازه پخش شده است. بارها با مسؤولان تلویزیون مطرح کردیم که فکر نمی‌کنید «مختارنامه» زیادی پخش شده است، اما با این اوصاف از هر کسی می‌پرسم بازپخش این سریال را هم می‌بینند و هنوز برای مخاطب جذابیت دارد.

این تهیه‌کننده در ادامه با بیان اینکه پس از «مختارنامه» دیگر کارهای شاخصی برای تلویزیون ساخته نشده است، افزود: اگر تلویزیون به بازپخش «مختارنامه» اقدام می‌کند، به این دلیل است که وجدانا چیزی برای پخش در ایام‌ مناسبتی ندارد.

فلاح ادامه داد: امیدوارم باز هم لطف خداوند شامل حالم شود و بتوانم از این دست سریال‌ها برای تلویزیون بسازم. اما ساخت این سریال‌ها بودجه زیادی می‌خواهد و نمی‌توان با هزینه شخصی آن را تولید کرد. از سال‌ها پیش دوست داشتم اثری درباره زندگی زهیر بن قین بسازم. حتی نویسنده و کارگردان آن نیز مرحوم فریبرز صالح بود، در ادامه رییس وقت سازمان، آقای ضرغامی با نیمی از بودجه تولید این اثر موافقت کردند.

وی یادآور شد: در تولید سریال «امام علی(ع)» مدیر کل تولید بودم و همان جا با آقای میرباقری همکاری کرده بودم. آن زمان پیشنهاد ساخت سریالی با نام «توابین» که بعدها به «مختارنامه» تغییر نام پیدا کرد را مطرح کردند.

فلاح از پیگیری برای ساخت سریال «آب» هم خبر داد و در عین حال گفت که «متاسفانه تا این لحظه نتیجه‌ای حاصل نشده و جواب قطعی برای ساخت آن از سوی تلویزیون اعلام نشده است.»

به گزارش ایسنا، تهیه‌کننده «مختارنامه» پیشتر از همکاری با کیومرث پوراحمد برای ساخت سریال تاریخی «آب» خبر داده بود.

محمود فلاح درباره‌ی جزییات سریال توضیح داده بود، متن یک سریال تاریخی با عنوان «آب» توسط خانم گوران و چندین نویسنده دیگر در حال نگارش است. این مجموعه تاریخی قرار است به کارگردانی آقای کیومرث پوراحمد ساخته شود اما هنوز شبکه‌ای که قرار است آن‌را پخش کند مشخص نیست. سریال «آب» درباره تاریخچه آب از زمان قاجار تا حال حاضر است و امیدوارم کار جذابی از آب دربیاید.

برچسب ها: تدبیر24 مختارنامه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: