آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 26
کد خبر: ۹۳۷۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
شمخانی:

محمد بن سلمان راه اشتباهی را طی می‌کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در گفت‌وگو با یک رسانه عربی گفت: ولیعهد عربستان راه اشتباهی را طی می‌کند و بهتر است به این راه ادامه ندهد.
تدبیر24»علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفت‌وگو با المیادین گفت: ملت عراق به این باور رسید که ایران به دنبال منافع شخصی خود در عراق نیست.

وی افزود: انسجام و همبستگی ایران و عراق محکم و غیر قابل جدا شدن است و سفر حیدرالعبادی، نخست وزیر عراق به تهران در همین راستا است.

وی در واکنش به اظهارات اخیر تیلرسون گفت: تیلرسون گمان می‌کند که عراق مانند برخی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از طریق دیکتاتوری و استبداد اداره می‌شود اما عراق کشوری است که از دولت، پارلمان و مرجعیت برخوردار است و هیچ‌کس نمی‌تواند روابطش با ایران را به او دیکته کند.

شمخانی در رابطه با ولیعهد عربستان گفت: محمد بن سلمان در حال طی کردن راه اشتباه است و بهتر است این را را ادامه ندهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: