آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
کد خبر: ۹۳۷۶۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸

5 دقیقه ای از شر سرما خوردگی خلاص شوید!

ماساژ قسمتهای مشخص بر روی صورت را امتحان کنید: با ماساژ این نواحی در عرض 5 دقیقه از شر سرماخوردگی خلاص شوید.
تدبیر24»خوشبختانه با روش های جایگزین ما می توانیم از قدرت بدن برای مقابله با بیماری سرما خوردگی استفاده کنیم.برای این منظور، ماساژ قسمتهای مشخص بر روی صورت را امتحان کنید: با ماساژ این نواحی در عرض 5 دقیقه از شرسرماخوردگی خلاص شوید.


نقطه 1: این نواحی دقیقا بین ابرو واقع شده است. این منطفه را برای یک دقیقه ماساژ دهید

نقطه 2: این نقاط در 2 سانتی متر پایین تر از ابرو واقع شده است. باید هر دو طرف را بطور همزمان ماساژ دهید.

نقطه 3: دو نقطه متقارن در پایه بینی در نزدیکی گوشه داخلی چشم واقع شده است. به طور همزمان ماساژ دهید.

نقطه 4: نقاط متقارن حدود نیم سانتی متر از سوراخهای بینی ماساژ دهید.

5 دقیقه ای از شر سرما خوردگی خلاص شوید!
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: