ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۳۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴
با صدور فتوای اجازه تعرض به زنان و نیافتن راهی برای حمایت از خود ؛

کارد به استخوان زنان عربستان رسید

همزمان با افزایش آزار و اذیت در عربستان، دختران سعودی اقدام به برگزاری کمپینی کردند که بر اساس آن از پسرانی تصویربرداری می‌کنند که به آنان تعرض می‌نمایند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از قدس العربی، آنان با انتشار چنین تصاویری بر روی پایگاه‌های ارتباط جمعی در نظر دارند جامعه و پلیس را با چنین پدیده‌ای که در جامعه سعودی انتشار یافته است آشنا کنند.

بعد از آغاز این کمپین برخی از دختران و پسران عربستانی تصاویر و شماره اتومبیل افرادی را منتشر کردند که دختران را از نظر جنسی آزار و اذیت می‌دادند. یکی از زنان عربستان با اشاره به فتوای روحانی وهابی سعودی «ابو زید السعیدی» در مورد مجوز تعرض به زنانی که خواهان رانندگی هستند ، تأکید کرد: در حالی که علمای ما همگان را به تعرض علیه زنان دعوت می‌کنند، هیچ قانونی برای حمایت وجود ندارد.

این قانون در تمام عربستان موافقان و مخالفانی داشت که هر کدام دلایل خاص خود را بیان می‌کردند.
لازم به ذکر است که همزمان با افزایش آزار و اذیت جنسی زنان در سال‌های اخیر در عربستان، مدت‌هاست که فعالان حقوقی خواهان تدوین قانونی بودند که حامی زنان از چنین تعرضاتی باشد، تلاش‌های سازمان امر به معروف و نهی از منکر برای پایان دادن به این پدیده کافی نیست . عدم وجود چنین قانونی کارد به استخوان زنان عربستانی رسانده و باعث شده است تا خود به فکر حمایت از خود باشند و راه اندازی چنین کمپینی را یکی از این فعالیت‌ها دانسته‌اند.
[شفقنا به نقل از قدس العربی]

یادآوری می‌شود، در روز جهانی منع خشونت علیه زنان، سازمان ملل با انتشار گزارشی از برخی آمارهای تکان دهنده درباره خشونت جنسی و فیزیکی علیه زنان خبر داد. بر اساس این گزارش، هنوز در 35 کشور جهان تجاوز به زنان جرم محسوب نمی‌شود و بیش از 603 میلیون زن در کشورهایی زندگی می‌کنند که خشونت های خانوادگی علیه زنان در آن کشورها جرم محسوب نمی‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: