ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۹۳۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۸

دوباره پراید، دوباره مرگ

رییس پلیس زرندیه گفت: براثربرخورد سواری پراید با یک دستگاه زانتیا در محور قدیم تهران - ساوه، 2 نفر کشته و 2 نفر دیگر نیز مصدوم شدند.
تدبیر24»سرهنگ محمد رضا روشن دل در این باره اظهار کرد: این سانحه رانندگی در ساعت 12ظهر روز جاری در محور قدیم تهران - ساوه، محدوده شهر مامونیه به وقوع پیوست که دو سرنشین پراید جان باختند.

فرمانده انتظامی زرندیه تصریح کرد: در لحظات اولیه حادثه مامورین کلانتری 11مامونیه و واحد آتش نشانی شهرداری مامونیه درمحل حادثه حاضر شدند که مصدومان توسط اورژانس 115به مراکز درمانی زرندیه منتقل شدند.

سرهنگ روشن دل اظهار کرد: علت حادثه از سوی کارشناسان پلیس راهنمایی ورانندگی در دست بررسی است.

برچسب ها: تدبیر24 مسافر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: