آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۳۸۵۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱

آمار آزار جنسی رئیس جمهور سابق

یک نویسنده آمریکایی نیز به تازگی اعلام کرده که مورد آزار جنسی بوش پدر قرار گرفته تا آمار قربانیان آزار جنسی وی به سه زن برسد.
تدبیر24»در حالی که تا کنون دو زن اعلام کرده‌اند که بوش پدر در زمان عکس گرفتن با آنها اقدام به آزار جنسی آنها کرده، یک زن دیگر نیز ادعا کرده که وی نیز در زمان گرفتن عکس با بوش پدر مورد آزار جنسی وی قرار گرفته است.

"کریستینا بیکر کلین" که یک نویسنده است سومین زنی است که طی هفته جاری ادعا کرده که بوش پدر در آوریل سال 2014 و در موسسه باربارا بوش مورد آزار رئیس جمهور اسبق آمریکا قرار گرفته است.

وی اعلام کرده زمانی که قرار بود با بوش پدر عکس بگیریم وی که بر روی ویلچر نشسته بود، دستان خود را به این نویسنده زن رسانده و اقدام به فشار دادن بدن وی کرده است.

پیشتر نیز "هیتر لیند" بازیگر زن آمریکایی اوایل هفته جاری با انتشار پستی در اینستاگرام که بعدا حذف شد، اعلام کرد که جورج اچ دبلیو بوش رئیس جمهور سابق آمریکا وی را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده است.

وی در این باره نوشت: او از روی ویلچرش و در حالی که همسرش باربارا بوش در کنارش بود، من را از پشت لمس کرد. او برای من یک لطیفه زشت تعریف کرد و بعدا در حالی که همه مشغول عکس گرفتن بودند، دوباره من را لمس کرد.

ظاهرا این پایان ماجرا نبوده است. جوردانا گرولنیک بازیگر نیویورکی نیز قضیه مشابهی دارد که تفاوت چندانی با داستان هیتر لیند ندارد.

وی در این باره گفت: امروز صبح قضیه مربوط به هیتر لیند از سوی تعداد زیادی از افراد برای من ارسال شده است. و من نگران آن هستم که قضیه من هم کاملا مشابه باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: