آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۴۱۲۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۲

رویش دندان در بینی زن چینی

زن چینی که دهها سال از خونریزی بینی رنج می‌برد، با اطلاع از تشخیص پزشکان مبنی بر رویش دندانی در بینی او شوکه شد.
تدبیر24»«شیا»، دهها سال از درد بینی اش رنج می برد و پزشکان هم موفق به تشخیص دلایل آن نمی شدند. حتی در عکسهای گرفته شده از بینی او هم طی این مدت مشکل خاصی دیده نمی‌شد تا این‌که پره ها و غشای بینی این زن دچار ورم زیادی شد و او بار دیگر به پزشک مراجعه کرد. این باراسکن و عکسهای گرفته شده وجود یک شی گرد نا آشنا را در حفره بینی این زن ۵۷ ساله نشان داد.

پزشکان تصور می کردند که شئی خارجی مانند سنگ کوچک در بینی او جای گرفته است و با چنین تصوری وی را تحت عمل جراحی قرار دادند.

جراحان بیمارستان هونان در یکی از مناطق جنوبی چین، گفتند که ابتدا اسکن ها فقط وجود سایه خیلی فشرده‌ای از یک شیء خارجی کروی‌مانند را در حفره سمت راست بینی نشان می داد و اصلا تشخیص اینکه جسم مذکور چه چیزی می تواند باشد ممکن نبود.

پس از انجام عمل جراحی پزشکان زیر چندین لایه از مخاط بینی این زن یک دندان کامل را یافتند که هم ریشه داشت و هم کاملا از زیر غشای بینی در آمده بود.

به گفته بیمار، پس از انجام این عمل جراحی تمام دردهای بینی او پایان یافته و اثری از تورم و التهاب در آن باقی نمانده است.

 دکتر ژو، کسی که این عمل را انجام داده، از این بیماری با عنوان دندان زائد (سوپرنومری تیث) یاد کرد و گفت: این بیماری سبب ایجاد و رشد یک یا چند دندان اضافه در بعضی جاهای صورت می شود.

او افزود: این بیماری در بدو تولد ایجاد می شود و گاهی در طول دوران بارداری نیز این دندانها به صورت نهفته در برخی از بخشهای صورت نوزاد وجود دارند و به تدریج شروع به رشد می کنند. رشد چنین دندانهایی نهان است و سن آشکار شدنشان نیز معلوم نیست. در بیشتر موارد، دندانهای نهفته در لثه ها پنهانند اما در این خانم چینی دندان در بینی رشد کرده که از انواع نادر به شمار می‌رود.


رویش دندان در بینی زن چینی +تصاویر

رویش دندان در بینی زن چینی +تصاویر

رویش دندان در بینی زن چینی +تصاویر


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: