ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۹۴۱۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵

ابهام در تاریخ مرگ هیتلر+تصاویر

سازمان اطلاعاتی سیا در مدارکی جالب افشا کرد که هیتلر تا سال 1954 میلادی در کلمبیا زنده بوده است.
گزارش های موجود خبراز فردی می داد که با نام مستعار ملقب به «فورر» که کاملا شبیه به هیتلر بوده پس ازسال 1945 در شهری دور زندگی می کرد.

«فیلیپ سیتروئن» افسر سابق سی آی ای به خبرگزاری ها گفت:« مردی به نام «آدولف شواتلمایر» در سال 1954 میلادی در شهر تونجا 85 مایلی شمال بوگاتا در میان گروهی از نازی های زندگی می کرد. مردان به او سلام نازی ها را می دانند و برایش احترام زیادی قائل بودند.ظاهر او کاملا شبیه به هیتلر بود و من خود از نزدیک وی را ملاقات کرده بودم.»

این در حالی است که سال مرگ هیتلر 1945 میلادی در دنیا ثبت شده است. یعنی هیتلر 10 سال پس از روز مرگش نیز زندگی کرده است.

اسناد محرمانه سی آی ای باعث شگفتی بسیاری از رسانه ها شده است. افسر سابق «سیتروئن» عکسی نیز از فرد مذکور برای سازمان سیا فرستاده بود.

در آن زمان ماموران سی آی ای می دانستند که مردی ادعا کرده که فورر یا همان آدولف به آرژانتین فرار کرده است وبا این حال ماموران سی آی ای به این ادعا مشکوک بوده و باورش نکردند و اسناد را تنها یک شباهت ظاهری و شایعه خواندند.

اکنون پس از گذشت سالها روزنامه نگار کلمبیایی «خوزه کاردناس» فایل های مرتبط با این پرونده محرمانه را که جزو آرشیو سیا بوده در توئیتر خود منتشر کرد.

 با این وجود اسناد تنها یک شایعه خیالی عنوان شدند. بنا بر شواهد موجود این افسر حتی با فرد مورد نظر نیز عکس انداخته است.

اکثر مورخان اعلام کردند که در 30 آوریل 1945 میلادی «آدولف هیتلر » خودکشی کرد و فرضیه های فرار وی به آرژانتین و کلمبیا دروغ بوده است.




برچسب ها: هیتلر تاریخ مرگ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: