ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵
وزیر ارتباطات خبر داد:

تلاش برای بهبود وضعیت اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مبالغ اضافی که در قبض‌های تلفن ثابت آمده بود از قبض‌های بعدی کم خواهد شد و به مردم بازگردانده می‌شود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیات دولت درباره افزایش پهنای باند اینترنت در کشور گفت: برنامه‌ای که برای 100 روز اول فعالیت دولت در نظر گرفته شد این بود که پهنای باند 71 گیگابیت بر ثانیه را تا 25 درصد افزایش دهیم و امیدواریم سال آینده این پهنای باند را به 150 گیگابیت برسانیم.
وی همچنین گفت: امیدواریم پهنای باند داخلی را که هم اکنون 500 گیگابایت بر ثانیه است بر 800 تا 900 گیگابایت بر ثانیه افزایش دهیم.
او با بیان اینکه در حال حاضر درخواستهای زیادی برای اینترنت از طریق محافل دانشگاهی و دیگر اقشار وجود دارد گفت: در تلاشیم که زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم تا در دو سال آینده اینترنت قابل قبولی را به مردم ارائه کنیم.
واعظی ادامه داد: در این باره برنامه‌ای برای سه سال آینده داریم و طرح‌های در این زمینه تعریف کرد‌ه‌ایم.
وی با بیان اینکه در این ارتباط همکاری بین دولت و مجلس وجود دارد گفت: لایحه‌ای که دو هفته مجلس آن را تصویب کرد به این منظور است که تا به وضع ارتباطات و مخابرات کشور سامان جدی بدهیم.
وی در مورد آخرین وضعیت شبکه ملی ارتباطات نیز گفت: پیشنهادی را به شورای عالی مجازی دادیم و صحبت کردیم که به ما فرصت یک ماهه دهند تا مدل مفهومی و چارچوب فنی خود را در مورد شبکه ملی اطلاعات ارائه کنیم.
واعظی گفت: منتظریم در جلسه بعدی شورای عالی مجازی چارچوب‌های ما را بپذیرند تا اقدامات فنی و علمیاتی را آغاز کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: