آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۴۲۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰

امیدوارم دور برگشت بهتر باشیم

سرمربی تیم بسکتبال پدافند رعد خوزستان گفت: بازی درگیرانه‌ای با تیم نیروی زمینی داشتیم و تا پایان مسابقه کسی نمی‌توانست برنده بازی را حدس بزند.
بیر24»غفور کامروا  در خصوص شکست تیمش در هفته پنجم لیگ برتر کشور مقابل نیروی زمینی، اظهارکرد: این بازی واقعا فیزیکی و درگیرانه بود و تا پایان مسابقه کسی نمی‌توانست برنده بازی را حدس بزند. این دیدار تا سه دقیقه پایانی مسابقه کاملا پایاپای پیش می‌رفت ولی پس از آن بازیکنانم با توجه به فشاری که روی آن‌ها بود و خسته شده بودند، در دو سه مورد اشتباه کردند و متاسفانه نتیجه را واگذار کردیم.

وی بااشاره یه بهتر شدن وضعیت تیمش در بخش دفاع نسبت به بازی گذشته، عنوان کرد:‌ هفته گذشته برابر نماینده تبریز در کار دفاعی عملکرد خوبی نداشتیم ولی به نظرم مقابل نیروی زمینی در این بخش بهتر شده بودیم. امیدوارم بازی به بازی در بخش دفاعی و دیگر بخش ‌ها بهتر ظاهر شویم. به هر حال ما پیش از آغاز لیگ برتر بازی تدارکاتی نداشتیم و همین موضوع در عملکردمان تاثیرگذار است.

سرمربی تیم بسکتبال پدافند رعد خوزستان با بیان این‌که امیدوارم در دور برگشت عملکرد بهتری از خودمان به نشان بگذاریم، گفت: چهار تیم بالای جدول بسیار قوی هستند و واقعا خیلی هزینه کرده‌اند. این تیم‌ها بازیکنان ایرانی شاخص و خارجی خوبی را جذب کرده‌اند ولی ما در ترکیب‌مان از هفت ورزشکار بومی و پنج ورزشکار سرباز بهره می‌بریم، البته شک نکنید که پدافند رعد خوزستان هم در ادامه به نتایج خوبی دست پیدا خواهد کرد.

وی در خصوص دیدار این هفته تیمش برابر مهرام تهران، عنوان کرد: مهرام تیم بسیار خوبی است و ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که نتیجه قابل قبولی کسب کنیم. با توجه به بازی سنگینی که مقابل نیروی زمینی داشتیم، این هفته انجام تمرینات سبک در دستور کارمان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: