آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۹۴۲۴۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵

گفت وگوی پوتین و مکرون درباره برجام

رؤسای جمهور روسیه و فرانسه در گفت‌وگوی تلفنی تأکید کردند بازنگری در توافقنامه هسته‌ای با ایران (برجام) غیرقابل پذیرش است.
تدبیر24»شبکه تلویزیونی روسیا الیوم  به نقل از کرملین اعلام کرد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در تماس تلفنی درباره نتایج گفت‌وگوهای بین المللی درباره سوریه در آستانه گفتگو کردند.

دو طرف در این گفت‌وگوی تلفنی تأکید کردند بازنگری در توافقنامه هسته‌ای با ایرا(برجام) غیرقابل پذیرش است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: