ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۹۴۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱

فریب کاربران با وعده حجم رایگان اینترنت

بدافزاری یافت شده که کاربران گوشی‌های هوشمند را با وعده اینترنت مجانی فریب می‌دهد و با ارسال پیامک جعلی، قربانی بعدی خود را پیدا می‌کند.
تدبیر24»تعدادی از کاربران گوشی‌های هوشمند، از ارسال خودکار پیامک جعلی به مخاطبین آنها با مضمون «دریافت دو گیگابایت اینترنت مجانی در این سایت یا کانال تلگرام» خبر دادند که با بررسی این موضوع مشخص شد این پیام‌ها مربوط به انتشار بدافزاری جدیدی است که با ارسال پیامک جعلی، قربانی بعدی خود را پیدا می‌کند.

با بررسی گوشی تلفن همراه یکی از شاکیان در آزمایشگاه، کارشناسان پلیس فتا بدافزاری را شناسایی کردند که بدون اطلاع کاربر و به صورت مخفی روی گوشی تلفن همراه هوشمند نصب شده است. این بدافزار پس از نصب روی گوشی کاربر به صورت خودکار شروع به ارسال پیامک با گوشی قربانی کرده و به تمام مخاطبان وی، پیامکی با مضمون دریافت اینترنت مجانی ارسال می‌کند و از مخاطبان می‌خواهد برای دریافت اینترنت به سایت یا کانالی ناشناس مراجعه کنند.

از آنجایی که این بدافزار پیامک جعلی را با گوشی فرد قربانی ارسال می‌کند، مخاطبین وی با دریافت پیامک از سوی دوست و فرد مورد اعتماد خود مواجه شده و عموما به متن پیام اعتماد کرده و برای دریافت اینترنت روی لینک آلوده ارسالی در پیامک کلیک می‌کنند. با کلیک روی لینک آلوده و نصب بدافزار، مخاطبین فرد قربانی نیز آلوده شده و گوشی آنها نیز به یکی از انتشاردهندگان بدافزار مذکور تبدیل می‌شود.

کاربران گوشی‌های همراه لازم است در صورت دریافت پیامکی با این مضمون هوشیار بوده و به هیچ وجه لینک داخل آن را باز نکنند. همچنین به فرد فرستنده پیام نیز اطلاع داده که گوشی وی قربانی این بدافزار شده است.

از آنجایی که این بدافزار بدون اطلاع کاربر روی گوشی تلفن‌همراه وی نصب شده و هیچ آیکونی ندارد، برای حذف این بدافزار از روی گوشی، کاربران باید با مراجعه به قسمت تنظیمات (Setting) و بخش اپلیکیشن‌های نصب‌شده (Apps)، لیست برنامه‌های نصب‌شده روی گوشی خود را بررسی‌ کنند، خصوصا برنامه‌هایی که مجوز دسترسی به مخاطبین و پیامک را دارند. سپس برنامه‌های ناشناس را از روی گوشی خود حذف کنند. در صورتی که از این روش موفق به حذف بدافزار نشدند، ریست فکتوری یا همان تنظیمات کارخانه‌ای گوشی می‌تواند راه‌حل نهایی حذف این بدافزار باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: