ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۹۴۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۱

اجرای پزشک خانواده

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه پزشک خانواده و سیستم ارجاع باید سریعتر در شهرهای مختلف اجرایی شود، گفت: اگر این اقدام صورت گیرد پیشگیری بر درمان انجام خواهد شد و هزاران نفر نجات پیدا می‌کنند.

تدبیر24»علی نوبخت در گفت‌وگو با ایسنا در ارزیابی خود از اجرا و تحقق سیستم پزشک خانواده و نظام ارجاع، گفت: این موضوع خواست مجلس است و تکلیفی است که از سوی مجلس برای دولت تعیین شده و در مواد ۷۰ تا ۷۴ قانون برنامه ششم توسعه نیز تمامی اقدامات پیش‌بینی شده است.

وی افزود: البته وزارت بهداشت علیرغم همراهی و همگامی تا حدودی از اجرای قانون عقب است اما ما درخواست‌مان این است که سریعتر در شهرهای مختلف اجرایی شود و فکر می‌کنیم که از این طریق هم صرفه‌جویی شده و دسترسی مردم به پزشک راحت‌تر می‌شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: هنر پزشک خانواده این است که قبل از اینکه فردی بیمار شود آن را کشف می‌کند و در حال حاضر روند بیماری‌ها از عفونی به غیرعفونی تبدیل شده است لذا معتقدم حسن نظام ارجاع و پزشک خانواده این است که پیش از اینکه فردی مبتلا به بیماری شود قابل تشخیص و شناسایی است.

وی در پایان گفت: در واقع در این شرایط اجازه نمی‌دهند بیماری به یک عارضه تبدیل شود و نوعی غلبه پیشگیری بر درمان صورت خواهد گرفت و هزاران انسان نجات پیدا می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: