آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۴۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰

رم در حال رقم زدن کارهای بزرگ

سرمربی رم بعد از پیروزی برابر فیورنتینا به ستایش از شاگردانش پرداخت و تاکید کرد که تیم او در حال رقم زدن کارهای بزرگ است.
تدبیر24»رم به نتایج درخشان خود با دی فرانچسکو ادامه می‌دهد و این بار توانست در هفته دوازدهم رقابت‌های سری A برابر فیورنتینا با نتیجه‌ چهار بر دو به پیروزی برسد.

دی فرانچسکو، سرمربی  رم بعد از بازی، گفت‌: می‌ترسیدم که پیروزی برابر چلسی موجب غرور بازیکنان شود و ما را در این دیدار به دردسر اندازد اما خوشبختانه بازیکنان هم مانند خود من فکر می‌کنند. بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم. رم در حال‌ رقم زدن کارهای بزرگ است.

او ادامه‌ داد: بازی خوبی بود. فیورنتینا نشان داد که تیمی بسیار با کیفیت و قدرتمند است. آن‌ها می‌توانند برای هر تیمی دردسرساز ظاهر شوند. باید به ستایش از پیولی پرداخت. او تیم خوبی راهی رقابت‌های سری A کرده است. ما بهتر از حریف بازی کردیم و در نهایت هم با شایستگی سه امتیاز را به دست آوردیم.

رم با این پیروزی که به دست آورد ۲۷ امتیازی شد و در رده پنجم جدول رده‌بندی قرار گرفت. البته این تیم یک بازی عقب افتاده دارد که در صورت پیروزی در آن ۳۰ امتیازی خواهد شد و به رده سوم جدول رده‌بندی صعود می‌کند.

برچسب ها: تدبیر24 رم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: