ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۴۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸

یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در سودان جنوبی گرسنه‌اند

بنا به اعلام سازمان ملل متحد، یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در کشور جنگ زده سودان جنوبی با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.
تدبیر24»گزارش مشترک این سازمان و دولت سودان جنوبی نشان می‌دهد شمار افرادی که از گرسنگی رنج می‌کشند طی یک سال گذشته دو برابر شده است. این در حالی است که بنا به هشدار کمک رسانان و دولت سودان جنوبی، این کشور ممکن است در سال ۲۰۱۸ میلادی بار دیگر با قحطی روبرو شود.

گروه های فعال در عرصه ارائه کمک های بشردوستانه دلیل رو به وخامت نهادن شرایط سودان جنوبی را ادامه درگیری در این کشور می‌دانند. نزدیک به پنج سال از آغاز جنگ در سودان جنوبی می‌گذرد. درگیری ها در این کشور تاکنون بیش از ۵۰ هزار کشته بر جا گذاشته است.

در دو بخش از ایالت الوحده (یونیتی) سودان جنوبی که تازه استقلال یافته ترین کشور جهان محسوب می‌شود در ماه فوریه سال جاری وضعیت قحطی زدگی اعلام شده بود.

بنا به اعلام سازمان ملل متحد و مرکز آمار ملی سودان جنوبی در ماه سپتامبر (شهریور) سال جاری شش میلیون نفر در این کشور با گرسنگی شدید روبرو بودند. رقمی که معادل ۵۶ درصد کل جمعیت سودان جنوبی است. شرایط ۲۵ هزار نفر از ساکنان ایالت الوحده (یونیتی) در همین ماه از نظر نهادهای بشردوستانه «فاجعه بار» ارزیابی شده است.

جنگ طولانی مدت در سودان جنوبی زراعت را غیرممکن کرده است. این در حالی است که امدادرسانی به ساکنان این کشور نیز «خطرناک» و «دشوار» توصیف می‌شود.

به گزارش یورونیوز، گروه های مدافع حقوق بشر از تمامی طرف های درگیر در جنگ سودان جنوبی خواسته‌اند امکان دسترسی «فوری» و «بی قید و شرط» امدادرسانان به قحطی زدگان این کشور را فراهم کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: