ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 09
کد خبر: ۹۴۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲

سفر بدون وثیقه

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا از سفر بدون وثیقه قریب به 50 هزارتن از دانشجویان به عراق با ضمانت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری خبر داد.

تدبیر24»سردار ابراهیم کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: امسال در توافقی که با دانشگاه‌ها و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها داشتیم مقرر شد تا دانشجویان امکان سفر بدون وثیقه به کشور عراق را با ضمانت نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها به دست بیاورند که در همین راستا ضمانت خروج برای تعدادی از دانشجویان برای سفر به کشور عراق و حضور در راهپیمایی اربعین فراهم شد.

کریمی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده تا کنون قریب به 50 هزار نفر از دانشجویان مشمول سربازی بدون وثیقه و با این ضمانت از کشور خارج شده‌اند، اظهارکرد: این افراد می بایست در موعد مقرر به کشور بازگردند.

به گفته جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اقدامات انجام شده، سرعت طی مراحل اداری برای سفر دانشجویان کاهش یافته و تعداد بیشتری از مشتاقان سفر به عتبات می‌توانند به زیارت بروند.

وی درباره اینکه آیا با این وثیقه می‌توان به دیگر کشورها نیز سفر کرد، تصریح کرد: ضمانت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای سفر اربعین است و در مجوزی هم که سازمان وظیفه عمومی ناجا صادر می کند، قید یک بار اجازه خروج در مدت معلوم و مقصد کشور نیز آورده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: