چالش‌ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در ایران

چالش‌ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در ایران

محمد مهدی محمدی - پیشرفت سریع فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) و تأثیرات عمیق آن بر اقتصاد، جامعه و روابط بین المللی، کشورها را بر این داشت تا از هر اقدامی برای عقب نماندن از این فناوری دریغ نکرده و خود را با این تحول عظیم سازگار و برای توسعه آن برنامه های متنوعی را طرح ریزی کنند
بیم و امیدهای مذاکره

بیم و امیدهای مذاکره

وحیده کریمی - ترامپ وارد کاخ سفید شد و در اولین سخنرانی خود نامی از ایران نبرد تا همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد، اولویت‌های کاری دولت جدید آمریکا بدون نام ایران فهرست شوند، به‌ویژه آنکه هنوز مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا حتی شروع نشده
جمعه ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 24
کد خبر: ۹۴۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵

چرا معتادان دروغ می‌گویند؟

درمانگر و پژوهشگر در حوزه علوم اعصاب شناختی بویژه اعتیاد با بیان اینکه اعتیاد ریشه‌ دروغگویی افراد معتاد است، گفت: حفظ موقعیت اجتماعی، مراقبت از شان خانوادگی و مصرف مداوم مواد مخدر سه عامل مهمی است که باعث می‌شود فرد معتاد با صراحت دروغ بگوید.
تدبیر24»دکتر پیمان حسنی ابهریان با تاکید بر اینکه اعتیاد یک بیماری است، گفت: این بیماری اثرات مخربی بر ذهن، روح و جسم افراد می‌گذارد و زوال عقل و تفکر از جمله تبعات مصرف مواد مخدر است.
وی افزود: افراد بعد از مصرف مواد مخدر، دچار مسخ‌شدگی و سرخوشی وابسته به مواد مخدر می‌شوند و تمرکز درستی بر رفتار و حرکات خود ندارند.
این درمانگر اعتیاد با بیان اینکه اعتیاد ریشه‌ دروغگویی افراد معتاد است، گفت: وقتی فرد معتاد دروغ می‌گوید چند نکته وجود دارد؛ اول اینکه این فرد همواره سعی می‌کند شان، شخصیت و جایگاه خود را در جامعه حفظ کند، چرا که می‌داند اعتیاد در باور فکری و ذهنی مردم ناهنجار و نامطلوب است و در جامعه در ارزیابی و سنجش مثبتی قرار ندارد، لذا این فرد برای محافظت از خود دروغ می‌گوید.
ابهریان بیان داشت: مسئله بعدی اعتیاد فرد به مصرف مواد مخدر است برای اینکه فرد مصرف مداوم و احساس خوب داشته باشد دروغ می‌گوید تا خودش را پشت اعتیاد پنهان کند.
وی ادامه داد: نکته بعدی این است که چرا اساساً معتاد دروغ می‌گوید؟ فرد معتاد برای توجیح خود دست به این رفتار می‌زند تا یک موضوع غیر واقع را واقع و درست جلوه دهد به عبارتی دیگر یک دروغی را برای خودش حقیقت می‌داند و احساس می‌کند من پاکم، درستم و رفتارم پسندیده است و چون باور ذهنی دارد و این قضیه را قبول دارد با صراحت و قدرت آن را بیان می‌کند؛ طوری که شما باور کنید فرد معتاد نیست و علاقه‌ای به مصرف مواد مخدر ندارد.
این پژوهشگر حوزه اعتیاد بیان داشت: ما می‌دانیم موضوعی دروغ است ولی فرد معتاد بر این پافشاری دارد که دروغ نیست بلکه واقعیت است، خیلی از این موارد به اختلالات فکری و ذهنی افراد معتاد برمی‌گردد که منجر به دروغگویی فرد معتاد می‌شود.
به گفته ابهریان حفظ موقعیت اجتماعی، مراقبت از شان خانوادگی و مصرف مداوم مواد مخدر سه عامل مهمی است باعث می‌شود فرد معتاد با صراحت و قدرت دروغ بگوید.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، وی در پایان گفت: متاسفانه تا زمانی که افراد تحت تاثیر مواد مخدر هستند و به دنبال احساس سرخوشی ناشی از موادمخدر هستند این تاثیر نامطلوب بر آنها وجود دارد و نمی‌توان به آنان کمک چندانی کرد؛ زیرا فرد معتاد به گفته‌های خودش باور و یقین دارد مگر اینکه افراد به سمت ترک مواد قدم بردارند تا با واقعیت وجود خودشان رو به رو شوند و با صحت و سلامت به موضوعات فکر کنند.
برچسب ها: تدبیر24 معتاد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: