آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۴۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰

کانونی از وحدت

نماینده مردم شیراز گفت: پیاده‌روی اربعین کانونی از وحدت و اتحاد را در بین اقشار مختلف ایجاد کردهخ است. همه افردای که در این رویداد بزرگ فرهنگی شرکت می‌کنند همگی با هر ملیت و نگرش و جنسیتی یک هدف را دنبال می‌کنند که این خود یک رویداد بی‌نظیر است.

تدبیر24»علی اکبری در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: خوشبختانه پیاده‌روی اربعین هر سال باشکوه‌تر از سال قبل برگزار می‌شود و می‌توان گفت که به یک مسئله فرهنگی نهادینه تبدیل شده است. این رویداد بزرگ هم از لحاظ فرهنگی و هم از منظر جهانی بسیار حائز اهمیت است.

وی در ادامه تصریح کرد: این رویداد بزرگ فرهنگی پیام‌های گسترده‌ای را دربر دارد، اما از نظر من پیام‌های روز عاشورا و آموزه‌های ابا عبدالله حسین (ع) بهترین مواردی است که هر ساله با برگزاری این رویداد زنده می‌شود و این پیام را به اقصی نقاط دنیا انتقال می‌دهد.

وی افزود: درس آزادگی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به همه مردم دادند از مهم‌ترین پیام‌های عاشورا به شمار می‌رود. هر اتفاقی ممکن است رخ دهد اما انسان نباید زیر بار ذلت رود. تا زمانی که ما این دستاوردهای بزرگ را داریم و می‌توانیم به آن ها تکیه زنیم هرگز زیر بار هیچگونه ظلم و جفا و تعرضی نمی‌رویم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: پیام‌هایی که امام حسین (ع) در روز عاشورا به ما دادند، یک منشور و نقشه راه است. بر ما واجب است که این پیام‌ها را به روش‌های مختلف به جهانیان منتقل کنیم و در حفظ آن‌ها هر آن‌چه که در توان داریم به کار گیریم.

وی خاطرنشان کرد: پیاده روی اربعین ارتباط فرهنگی را در بین ملیت‌های مختلف تقویت می‌کند. چرا که علاوه بر ایران از کشورهای مختلف نیز در این رویداد بزرگ شرکت می‌کنند که خود موجب ایجاد وحدت و انسجام در بین مسلمانان جهان می‌شود. نکته قابل توجه این است که هیچ چیز نمی‌تواند جای مشاهده کردن را بگیرد و زمانی که ما می‌بینیم جمعیت کثیری از اقشار مختلف در این رویداد با شکوه شرکت می‌کنند و همگی برای تحقق یک هدف هرساله در کنار هم جمع می شوند، اتفاقی کم نظیر است.

وی گفت: حضور مسئولان در این رویداد بی‌نظیر می‌تواند اثرات مثبتی را در جامعه بر جای گذارد البته به شرطی که در انجام وظایف و رسیدگی به امور مردم لطمه وارد نشود؛ چراکه امور مردم در دست مسئولین امانت است.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان بیان کرد: امیدواریم که در این رویداد بزرگ که هر ساله میلیون‌ها نفر از نقاط مختلف جهان در آن شرکت می‌کنند، آن چیزی که مورد توجه امام حسین (ع) بوده است مورد توجه قرار گیرد. وظیفه همه ما این است که پیام‌های عاشورا را چه از لحاظ مادی و چه از نظر معنوی در سطح جهان منعکس و این امانت را حفظ کنیم.

برچسب ها: تدبیر24 وحدت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: