ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 15
کد خبر: ۹۴۸۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹

اکبر افتخاری درگذشت

پیشکسوت فوتبال ایران پس از طی دوره چند ماهه بیماری دار فانی را وداع گفت.
تدبیر24»اکبر افتخاری، پیشکسوت فوتبال ایران و دو باشگاه پرسپولیس و استقلال که مدتی در بستر بیماری به سر می‌برد ساعاتی پیش در بیمارستان ابن سینای تهران جان به جان آفرین تسلیم کرد.

او در حالی در ۷۳ سالگی دار فانی را وداع گفت که در چند روز گذشته وزیر ورزش و جوانان نیز بر بالین او حاضر شده و فدراسیون پزشکی ورزشی نیز انجام فرآیند درمان او را تقبل کرده بود.

افتخاری در شهرستان بندر شاهپور به دنیا آمد. پس از پایان دوره ابتدایی به شهر اهواز و باشگاه فوتبال کلنی خوزستان رفت و در آن تیم با بازیکنانی همچون مهراب شاهرخی و ناظم گنجاپور همبازی شد.

او با همین تیم در مسابقات کشوری دوم شد و این زمینه ساز حضور او در تیم ملی و باشگاه دارایی تهران شد و از سال ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۷ در این باشگاه بازی کرد . در سال ۱۳۴۷ همراه با تیم ملی توانست به قهرمانی جام ملت‌های آسیا ۱۹۶۸ دست یابد. پس از این افتخار، باشگاه دارایی منحل شد و افتخاری به تیم استقلال تهران رفت.

افتخاری تا سال ۱۳۵۰ در استقلال بازی کرد و پس از خروج از استقلال به باشگاه عقاب تهران رفت. افتخاری بر خلاف هم دوره‌ای‌هایش خیلی زود از فوتبال خداحافظی کرد. او در حالی که ۲۷ سال داشت به پرسپولیس رفت اما تنها در ۸ یا ۹ بازی برای این تیم بازی کرد و سپس برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد.

افتخاری همراه با تیم ملی فوتبال ایران در جام ملت‌های آسیا ۱۹۶۸ بازی کرد و پس قهرمانی ایران افتخاری نیز به عنوان بهترین بازیکن جام انتخاب شد. هم‌چنین او در بازی فینال در برابر اسرائیل یکی از دو گل پیروزی ایران را به ثمر رساند. و همچنین به تیم منتخب آسیا نیز دعوت شد و با تیم منتخب آسیا برابر آرسنال قرار گرفت. با اینکه منتخب آسیا در این بازی ۴ بر دو بازی را واگذار کرد اما یکی از دو گل را افتخاری به ثمر رساند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: