آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۴۹۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶
شهردار منطقه دو خبر داد

تسریع در تکمیل و بهره برداری پروژه های مشارکتی ناتمام منطقه 2

شهردار منطقه 2 از روند اجرايي پروژه‌هاي مشارکتي غيرفعال حوزه سرمايه گذاري و مشارکت هاي مردمي و املاک ديدن و بر تکميل پروژه هاي ناتمام و تسريع در بهره برداري آن تاکيد کرد.
تدبیر24» رسول کشت پور شهردار منطقه  طي بازديدي که با حضور مديران ادارات برگزار شد از نزديک در جريان پيشرفت و روند اجرايي  پروژه‌هاي مشارکتي  نا تمام و غير فعال قرار گرفت.
وي در حاشيه اين بازديد ضمن تاکيد بر رعايت نکات HSE  ( بحث ايمني و کاهش خطر ) به اهميت فعال شدن پروژه ها تاکيد کرد وخواستار آسيب شناسي و علت يابي تعطيلي و توقف عمليات کار شد ودر ادامه گفت: ميبايست مستندات صلاحيت فني ، اجرائي و مالي مجريان پروژه ها ، مورد بازبيني و بازنگري قرار گرفته و پس از تائيد صلاحيت فني و  اجرايي فعاليت پروژه ها ، توسط واحد کنترل پروژه منطقه و  از طريق روش CPM  ( روش مسير بحراني ) که در راستاي  اجراي هر فعاليت بر اساس دو زمان " زمان طبيعي که طي آن فعاليت با هزينه‌اي طبيعي انجام مي‌‌پذيرد"  و " زمان فشرده که براي انجام فعاليت طي آن‌مدت کوتاهتر - طبيعتاً به‌صرف هزينه بيشتري نياز مي‌رود"  صورت مي پذيرد را طراحي و برنامه ريزي نموده تا بتوانيم با کمترين هزينه مناسب در کمترين زمان مناسب به بهره برداري کيفي از پروژه ها بپردازيم .
وي همچنين  يکي ديگر از مصوبات بازديد از پروژه هاي مشارکتي ، پيشنهاد اجرايي نمودن  شناسنامه دار کردن املاک منطقه و پروژه هاي مشارکتي با هدف ايجاد قابليت توليد ارزش افزوده  به نفع شهروندان  از سوي شهردار منطقه بود ،که در دستور کار اداره املاک قرار گرفت.
رسول کشت پور شهردار منطقه از پروژه 18 هکتاري باغ راه فدک بازديد و اظهار داشت :
ايجاد جاذبه هاي گردشگري در اين پروژه مي تواند باعث جلب و جذب شهروندان شده و فرصتهاي جديدي براي سرمايه گذاري با توجه به نياز شهروندان و سرانه هاي فضاي سبز هر شهروند ايجاد کند .
کشت پور در پايان بازديد اين نويد را به شهروندان داد ، که اميد است ضمن طراحي و اجرايي نمودن رينگ دوچرخه سواري (شرق به غرب ) از محدوده ي اتوبان چمران تا پارک پرديسان ، شاهد رشد فرهنگ دوچرخه سواري و تشويق همه به استفاده از اين وسيله غير آلاينده براي ايجاد محيط زيست سالم و صرفه جوئي در زمان و آرامش شهروندان باشيم .
برچسب ها: تدبیر24 تسریع
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: