ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۹۴۹۹۶
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۰

آیا وزنه زدن برای کودکان ضرر دارد؟

برای بسیاری از والدین این سوال به وجود می‌آید که کودکان آن‌ها از چه سن می‌توانند وزنه بزنند یا ورزش‌های قدرتی انجام دهند. تصوراتی نادرست مختلفی در این زمینه وجود دارد.
تدبیر24»تصورهای غلطی درباره وزنه زدن کودکان وجود دارد که موجب ترس خانواده‌ها از انجام ورزش قدرتی فرزندانشان می‌شود.

بسیاری تصور می‌کنند که وزنه زدن در دوران کودکی باعث می‌شود که رشد کودک متوقف شود. همین تصور نیز وجود دارد که وزنه زدن باعث شکستگی استخوان کودکان می‌شود.

یکی از پزشکان ورزش بیمارستان کودکان در این باره می‌گوید نمی‌دانم که این تصورهای غلط از کجا آغاز شده‌اند. با این حال هیچ کدام از نظر علمی ثابت نشده‌اند. آنچه ما می‌دانیم این است که وزنه زدن برای کودکان مانعی ندارد و در صورتی که با نظارت مربی انجام شود می‌تواند مفید باشد. حرکات ورزشی همچون اسکات و پرس برای کودکان مناسب نیز هستند. البته قرار نیست که یک بچه ۷ ساله پرس سینه با ۱۰۰ کیلو وزنه انجام دهد. برنامه ورزشی یک کودک باید مناسب جثه بدنی او باشد. وزنه زدن می‌تواند باعث قدرتمندتر شدن عضلات، کاهش احتمال آسیب دیدگی و افزایش کارایی ورزش کودکان شود.

کودکان برای اینکه و در یک رشته ورزشی حرفه‌ای شوند می‌توانند از انجام ورزش‌های استقامتی و قدرتی شروع کنند زیرا توانایی آنها افزایش می‌یابد.

کودکان با انجام حرکاتی همچون اسکات یاد می‌گیرند که چگونه بدون فشار آوردن به زانوهای خود بعد از پریدن به زمین فرود بیایند و این کار باعث می‌شود که آن‌ها در بازی‌های روزانه خود که غالباً پرش زیادی دارد به مفاصل خود از جمله زانوها فشار نیاورند.

انجام ورزش‌های قدرتی در دوران کودک توانایی کودک را برای انجام بسیاری از ورزش‌ها افزایش می‌دهد. این طور نیست که تنها برای ورزش‌هایی همچون کششی یا فوتبال به چنین توانایی‌هایی نیاز باشد. بلکه برای ورزش‌های دیگر که هوازی هستند نیز این نوع حرکات ورزشی مناسب هستند.

شروع ورزش‌های قدرتی از دبیرستان، ۱۰ سال دیر است. کودکان باید از سطوح ابتدایی شروع به انجام این ورزش‌ها بکنند.

برچسب ها: تدبیر24 وزنه زدن
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: