ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۵۱۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸

مرمت بیش از 1000 کیلومتر راه‌ عشایری استان ایلام

سرپرست امورعشایری استان ایلام از مرمت و نگهداری بیش از 1400 کیلومتر از مسیرهای کوچ و راه‌های عشایری استان طی امسال خبر داد.
تدبیر24: علی سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه‌ی ایلام، اظهار کرد: هر سال با توجه به فصل کوچ عشایر مسیرهای کوچ و راه‌های عشایری سطح استان بر اساس نیاز مرمت و نگهداری می‌شوند.
وی با بیان این‌که در استان بیش از 2200 کیلومتر راه عشایری وجود دارد، افزود: طی 8 ماه امسال بیش از 1400 کیلومتر آن مرمت و نگهداری شده است.
سرپرست امورعشایری استان ایلام ادامه داد: عشایر در مناطق قشلاقی استان در مسیر جاده‌ی شهید «کاشی‌پور سومار»، «بان‌میل» و «کره‌پو»، «تنگ بینا» و «تنگ بیجار»، «میمک»، «کولگ»، «دشت چنگوله»، «دشت برتش»، «دشت موسیان» و «دشت عباس» استقرار می‌یابند.
سلیمی، تأمین آب شرب عشایر، مرمت و نگهداری و توزیع علوفه‌ی زمستانی را از مهم‌ترین نیازهای عشایر استان برشمرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: