سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

محمدمهدی محمدی - هوش مصنوعی (AI) به ‌عنوان یکی از فناوری‌های تحول‌آفرین قرن بیست و یکم، در حال بازتعریف ساختارهای اقتصادی و اجتماعی جهان است به گونه ای که برخی آن را در ایجاد تحول، همراستا با اختراع برق (الکتریسیته) می‌دانند
تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

عباس عبدی - حداقل بخشي از اقدامات آن خانم جزو جرايم عمومي است، اگر هم دچار پريشاني رواني بوده، اين را بايد دادگاه تشخيص بدهد، چگونه همه‌چيز به يك باره حل شد؟
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۹۵۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰

اظهارات خواننده آمریکایی درباره اربعین

خواننده مطرح رپ آمریکایی در راهپیمایی اربعین امسال حضور یافت.
تدبیر24»" ایناک محمد" خواننده مطرح رپ آمریکایی که برای شرکت در راهپیمایی  اربعین در کربلا حضور یافته بود گفت که حمایت از امام حسین (ع) یعنی دفاع عدالت، حمایت از مظلوم و مقابله با ظلم و تبعیض. 

وی با بیان اینکه  "رپ" اگر به‌طور صحیح معنا شود، نشانه اعتراض است، افزود: حرکت امام حسین (ع) در مقابله با یزید، الگوی صحیح برای کسانی است که می‌خواهند با ظلم مبارزه کنند؛ ما در آمریکا یک گروه رپ داریم و قصدمان از تشکیل این گروه سم‌زدایی از موسیقی و هنر است؛ ما می‌خواهیم با رپ به دنیا و جوانان بگویم که باید از دنیا سم‌زدایی کرد و باید پلشتی‌های دنیا را از بین برد تا ظلم از بین برود.

این خواننده رپ، با بیان اینکه امام حسین (ع) از شرف و عزت مردم در مقابل ظلم و ستم دفاع کرد و در این راه در حالی کشته‌شده که هیچ‌کس برایش نماند، افزود: امروز، من حسین (ع) را نشانه خوبی‌ها، می‌دانم و از ایشان حمایت می‌کنم چون امام حسین مصداق مبارزه با ظلم است.

اظهارات عجیب خواننده مشهور آمریکایی درباره پیاده‌روی اربعین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: