ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 12
کد خبر: ۹۵۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰

مصرف فراوان سس مایونز

کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز گفت: با توجه به این‌که سس مایونز محصولی بر پایه روغن‌های نباتی و حداقل 60 درصد وزنی آن از روغن تشکیل‌ شده است، بنابراین مصرف بی‌رویه این محصول، سبب بروز مشکلاتی خواهد شد.
تدبیر24»«سمیرا داوودی معمار»، کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه «بهداشت - درمان» شهرستان البرز اظهار کرد: مصرف زیاد سس مایونز موجب تجمع چربی در بدن، چاقی و آسیب به پوست صورت می‌شود.

وی افزود: هم‌چنین وجود اسیدهای چرب اشباع بالا در سس مایونز سبب گرفتگی رگ‌ها و عروق می‌شود

کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز خاطرنشان کرد: سس مایونز در گروه سس‌های سرد طبقه‌بندی می‌شود که فرآیند حرارتی بر روی آن انجام نمی‌شود، بنابراین برای نگهداری محصول و افزایش مدت‌زمان مصرف از نگه‌دارنده‌های «بنزوات سدیم» و «سوربات پتاسیم» استفاده می‌شود.
برچسب ها: تدبیر24 سس مایونز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: