ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۵۳۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰

اولین واکنش برادر سعد حریری

برادر سعد حریری در اولین واکنش به استعفای وی از نخست‌وزیری لبنان گفت که از تصمیم وی حمایت می‌کند.
تدبیر24»بهاء الحریری در اولین بیانیه خود در واکنش به استعفای سعد حریری، نخست‌وزیر مستعفی لبنان گفت که از تصمیم برادرش حمایت می‌کند.

وی همچنین ایران و حزب‌الله را به تلاش برای سیطره بر لبنان متهم کرد.

برادر سعد حریری همچنین در این بیانیه از «حمایت‌های عربستان سعودی از لبنان در چندین دهه گذشته» تقدیر و تشکر کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که بهاء حریری یک نسخه از بیانیه خود را به این خبرگزاری ارسال کرده است ولی حاضر به ارائه توضیحی در این زمینه نشده است.

به دنبال استعفای سعد حریری از نخست‌وزیری لبنان که از عربستان سعودی صورت گرفت، روزنامه الاخبار به نقل از برخی منابع اعلام کرد که عربستان به دنبال این است که بهاء الحریری را به عنوان رئیس جریان المستقبل و نخست‌وزیر لبنان تعیین کند.

روزنامه فیگارو فاش کرد، مقامات عربستان می‌خواهند بهاء حریری به جای برادرش سعد حریری نخست وزیر لبنان شود.

به گزارش ایسنا، به نوشته این روزنامه فرانسوی، براساس اطلاعات موثق و درز یافته از مقامات عالی‌رتبه دولت لبنان، نزدیکان سعد حریری، نخست وزیر مستعفی لبنان بعد از بازگشت‌شان از ریاض که برای بررسی جزئیات این ایده به عربستان رفته بودند، با این پیشنهاد عربستان مخالفت کردند.

خانواده حریری به عربستان تاکید کرده‌اند که هرگز با دست به دست شدن قدرت به این شکل موافقت نخواهند کرد
برچسب ها: تدبیر24 سعد حریری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: