ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۵۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰

۷ فرزند و ۷ توپ طلا می‌خواهم

کریستیانو رونالدو از آرزوی بزرگ خود برای کسب توپ های طلای بیشتر و البته خانواده گسترده تر سخن گفت.
تدبیر24»مراسم توپ طلای فوتبال جهان در دسامبر برگزار خواهد شد و به نظر می‌رسد کریستیانو رونالدو همچون سال قبل مدعی اول کسب این جایزه باشد که ارزشمندترین جایزه فردی در فوتبال جهان است.

کریستیانو رونالدو درباره کسب جایزه توپ طلای جهان گفت: من استرسی درباره کسب این جایزه ندارم. من الان ۳۲ سال سن دارم و به ۳۳ سالگی نزدیک می‌شوم. دنیای من فقط به فوتبال خلاصه نمی‌شود و مسائل مختلفی در زندگی من هستند که برایم اهمیت دارند. درباره توپ طلا نیز باید بگویم که می‌دانم تیمی که رای می‌دهند در حال رای دادن هستند و من اصلا استرسی ندارم و کاملا مطمئن هستم. اگر شما به من بگویید که دوست دارید این جایزه را برنده شوید یا خیر من به شما می‌گویم بله. می‌دانم که کسب این جایزه چه معنا و مفهومی دارد آن هم برای بار پنجم. خیلی دوست دارم پنجمین توپ طلا را نیز به دست بیاورم و برای سال بعد نیز به دنبال جوایز دیگر هستم. حتی می‌توانم بگویم که دوست دارم هفت توپ طلا و هفت فرزند داشته باشم.

رونالدو اگر می خواهد سال بعد هم این عنوان را به دست بیاورد باید تعداد گل‌های خود را بیشتر کند. او الان در ۷ دیدار در لالیگا تنها یک گل به ثمر رسانده و ۶ گل هم در لیگ قهرمانان زده است.  

مهاجم پرتغالی ادامه داد: شرایط خیلی عالی نیست ولی خوب است. در لالیگا چند امتیاز از دست دادیم ولی در لیگ قهرمانان شرایط ما خوب است. تازه شروع فصل است و بازیهای زیادی تا پایان رقابت ها باقی مانده است. باید آرام باشیم و کار خودمان را انجام دهیم و بدانیم که جای جبران داریم. من با صحبتی که مردم درباره من می‌کنند موافق نیستم. مردم شاید فرق گل نزدن و بازیهای فقابل قبول  و خوب را ندادند. همه من را به خاطر گل زدن قضاوت می‌کنند. مردم من را ماشین گلزنی می‌دانند که همیشه باید گلزنی کند. برای مردم قابل قبول نیست من خوب بازی کنم بلکه فقط همه چیز را در گلزنی می بینند.

برچسب ها: تدبیر24 توپ طلا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: