آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۵۴۹۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۰

ست حمام و سرویس بهداشتی

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه گفت : یگان های مهندسی نیروی زمینی سپاه ست های حمام و سرویس بهداشتی سیار را در همه روستاها مستقر خواهند کرد.
تدبیر24»سردار سرتیپ پاسدار علی اکبر پورجمشیدیان معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه  درباره آخرین اقدامات نیروی زمینی سپاه در امداد رسانی به حادثه دیدگان زلزله غرب کشور اظهار داشت : همانطور که وعده دادیم؛  تمام مراکز آمادی ما آنچه که از سرویس های بهداشتی داشتند را برابر دستور فرمانده نیروی زمینی سپاه به منطقه منتقل می‌کنند.
وی افزود : اولین محموله ست های حمام و سرویس بهداشتی سیار به منطقه رسید و یگان های مهندسی مستقر در نیروی زمینی سپاه در حال نصب این ست ها در روستاها هستند.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد : یگان های مهندسی نیروی زمینی سپاه در تلاش هستند تا با نصب ست های حمام و سرویس بهداشتی سیار اوضاع بهداشتی را ساماندهی کنند.

وی با بیان اینکه تمام روستاهای منطقه را به ست های حمام و سرویس بهداشتی سیار مجهز خواهیم کرد؛  افزود : همانطور که از مردم درخواست کردیم ،خانواده های خیر با هم جمع شوند و برای زلزله زده گان کانکس خریداری کنند.

 پورجمشیدیان تصریح کرد : زندگی در چادر  سخت است و باید کمک کنیم تا هرچه سریعتر کانکس ها را برای اسکان موقت میان مدت در منطقه مستقر کنیم.

وی تاکید کرد : نیروی زمینی سپاه آنچه که در توان دارد برای کمک به زلزله زده گان منطقه غرب کشور مستقر خواهد کرد.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه  با بیان اینکه مردم زلزله زده در  غرب کشور به والر و دستگاه های گرمایشی و تانکر آب نیاز دارند ؛ گفت  : همه دستگاه ها اعم از لشکری و کشوری برای کمک به زلزله زده گان یکدل شده اند.

پورجمشیدیان با بیان اینکه اقدامات پزشکی خوبی برای کمک به زلزله زده گان انجام شده است،  تصریح کرد : تیم های بهداشت و درمان ما هم در منطقه حضور دارند و به امداد رسانی مشغول هستند.

وی با تاکید بر اینکه بحث تامین امنیت زلزله زده گان بسیار مهم است،  یادآور شد : برای تامین امنیت وسایل و احشام زلزله زده گان نیروی زمینی سپاه ۳ گردان رزمی را به کار گرفته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: