ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۸

چه کسی شهردار تهران می شود؟

با نزدیک شدن به زمان آغاز به کار شورای شهر جدید زمزمه ها درباره گزینه های شهرداری پایتخت افزایش یافته است.
با نزدیک شدن به زمان آغاز به کار شورای شهر جدید زمزمه ها درباره گزینه های شهرداری پایتخت افزایش یافته است.
حالا اسامی زیادی وجود دارد که در لیست گزینه های احتمالی قرتار گرفته اند. در این میان اصلاح‌طلبان می‌گویند یکی از این دو محسن، شهردار پایتخت خواهد شد؛ «محسن مهرعلیزاده يا محسن هاشمی». خبری تأییدنشده می‌گوید محمد‌باقر قالیباف هم از عدم تمایلش برای ادامه حضور در شهرداری تهران گفته است. اگر این حرف‌ها درست باشد گویا باید منتظر تغییرات فراوانی در معادلات شورای شهر تهران هم باشیم. حالا که احمد مسجدجامعی دیگر قرار نیست به وزارت ارشاد برود و بنا بر ملاحظاتی در شورای شهر ماندگار شده است، می‌گویند او بیشترین شانس را برای تکیه‌زدن بر کرسی ریاست شورای شهر تهران دارد. پیش از این شایع شده بود که در توافقی قرار شده که مسجدجامعی رئیس شورای شهر شود و در قبال این رئیس شدن محمدباقر قالیباف هم در شهرداری تهران باقی بماند. اصلاح‌طلبان شورا اما گویا این معادله را برنتافته و به یک گزینه اصلاح‌طلب برای رفتن به بهشت فکر می‌کنند.
محسن هاشمی البته اخیرا دیداری مهم با محمدباقر قالیباف داشته است؛ البته هاشمی ‌مخالفانی در میان اصولگرایان دارد.
محسن مهرعلیزاده هم که در لیست گزینه‌های وزارت ورزش حضور داشت، حالا که رفتن سلطانی‌فر به دولت قطعی شده از گزینه‌های اصلی شهرداری تهران است.
در این میان می‌گویند اصولگرایان غیر از محمد‌باقر قالیباف به رستم قاسمی ‌هم برای شهرداری تهران فکر می‌کنند؛ هرچند می‌گویند زنگنه ابراز تمایل کرده که اگر به وزارت نفت رفت حتما رستم قاسمی ‌را در کنار خود داشته باشد.
در شورای شهر اتفاقات دیگری هم در جریان است. ولی‌الله شجاع‌پوریان با رفتن سلطانی‌فر به شورا راه خواهد یافت و اگر افراد دیگری مانند حجت و دنیا‌مالی هم بروند، باز هم اصلاح‌طلبان دیگری به شورا راه خواهند یافت.
پرویز سروری در همین رابطه در گفت و گویی با مثلث آنلاین درباره مطرح شدن نام رستم قاسمی وزیر نفت دولت دهم برای تصدی جایگاه شهردار تهران، گفته است: برخی دوستان نام رستم قاسمی را مطرح کردند اما او یک گزینه در کنار دیگر گزینه ها است.وی درباره عدم تمایل قالیباف برای ادامه کار در شهرداری تهران و کُند شدن تکمیل پروژه های شهری، تأکید کرد: این صحبت ها صحت ندارد، قالیباف با جدیت و تحرک لازم فارغ از اینکه سکان هدایت شهرداری تهران در اختیار چه کسی قرار گیرد مشغول پیگیری پروژه های شهری است و نظارت غیر رسمی ما هم این مسئله را تأیید می کند.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی درباره صحبت مهدی چمران مبنی براینکه 20 گزینه برای تصدی جایگاه شهردار تهران وجود دارند، گفت: سخنانی از این دست غیر رسمی است تا جلسات رسمی شورای شهر چهارم تشکیل نشود نمی توان در این باره آمار روشنی داد.
وی درباره مطرح شدن نام مهرعلیزاده برای تصدی جایگاه شهردار تهران نیز، یادآور شد: غیر از مهرعلیزاده نام های دیگری هم هستند اما اظهار نظر درباره آنها غیر رسمی است.
آخرین اخبار اگر چه از شانس خوب محمد باقر قالیباف حکایت دارد اما گویا خبرهای دیگری هم در بهشت وجود دارد. خبرهایی که از معادلات جدید حکایت دارد.
منبع:مثلث آنلاین

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: