آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۵۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵

علیه ایران اعلام جنگ نخواهیم کرد

دبیرکل اتحادیه عرب با بیان این‌که "امکان آن وجود دارد که پرونده‌ی نقش ایران در منطقه را به شورای امنیت انتقال دهیم"، گفت: اکنون علیه ایران اعلام جنگ نخواهیم کرد.
تدبیر24»احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب در پایان نشست ضدایرانی قاهره، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: در بیانیه پایانی این نشست، دخالت‌های ایران در منطقه از جمله در عربستان و بحرین را محکوم کردیم و به مساله موشک‌های بالستیک پرداختیم.

وی ادامه داد: امکان آن وجود دارد که مساله دخالت‌های ایران در منطقه را به شورای امنیت منتقل کنیم.

وی افزود: امیدواریم که رفتارهای ایران تغییر کند و این پیام به برادران‌مان در ایران برسد که کشورهای عربی از آن‌ها بسیار ناراحت هستند.

ابوالغیط در ادامه با بیان این‌که تمام کشورهای عربی از جمله لبنان از رفتارهای ایران ناراضی هستند، مدعی شد: این مساله زمان زیادی خواهد برد زیرا ایران به تازگی این اقداماتش را انجام نداده است و به دنبال توسعه‌طلبی و سیطره است اما کشورهای عربی به این موضع ایران پاسخ خواهند داد.

وی گفت: ما در مرحله‌ی کنونی علیه ایران اعلام جنگ نخواهیم کرد، کشورهای عربی با ایران نخواهند جنگید و هدف از این نشست محکوم کردن ایران است.

برچسب ها: تدبیر24 اعلام جنگ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: