آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۵۵۸۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲

"قاتل خاموش" حریف مرد جوان نشد

سخنگوی آتش‌نشانی تهران گفت: آتش‌نشانان جان مرد جوانی را که بر اثر گازگرفتگی بی‌هوش شده بود، نجات دادند.
تدبیر24»سید جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران پویا، با اعلام خبر گازگرفتگی در یک ساختمان در تهرانپارس درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت 22:42 شب گذشته حادثه گازگرفتگی در تهرانپارس، خیابان 206 شرقی به سامانه 125 اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان ایستگاه 57 آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: محل حادثه منزل دو طبقه چهار واحدی بود که در طبقه منفی یک آن یک واحد حدوداً 100 متری وجود داشت؛ همسایگان از عدم پاسخگویی فردی که داخل منزل بود نگران شده و با آتش‌نشانی تماس گرفته بودند.

وی خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان باحضور در محل، در خانه را با استفاده از تجهیزات باز کرده و پس از ورود به منزل با وضعیت بی‌حال و بی‌هوش مرد سی و پنج ساله‌ای مواجه شده و سریعاً این فرد را به فضای باز منتقل کردند همچنین تا رسیدن عوامل اورژانس به محل، اقدامات اولیه برای این فرد که علائم حیاتی ضعیفی داشت توسط آتش‌نشانان انجام و خوشبختانه وضعیت وی بهتر شد.

ملکی تصریح کرد: با حضور عوامل اورژانس عملیات درمانی روی این فرد صورت گرفت و وی به مراکز درمانی منتقل شد همچنین در نهایت محل تحویل عوامل انتظامی شد و در ساعت 23:27 عملیات پایان یافت.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران متذکر شد: با حضور فرمانده عملیات آتش‌نشانی در محل مشخص شد دودکش بخاری به دلیل نامشخصی از جای خود خارج شده، روی زمین افتاده و منجر به انتشار گاز خطرناک مونوکسید کربن شده بود؛ اگر اطلاع‌رسانی به موقع هموطنان و حضور سریع آتش‌نشانان صورت نمی‌گرفت قطعا شاهد وضعیت وخیم‌تری بودیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: