آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 23
کد خبر: ۹۵۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۱

تشکر کاربران از حاج قاسم سلیمانی

کاربران فضای مجازی با هشتک#تبریک_به_سردار_سلیمانی به حاج قاسم سلیمانی برای فروپاشی دولت خودخوانده داعش در سوریه و عراق تبریک گفتند.
تدبیر24»کاربران فضای مجازی در شبکه اجتماعی توییتر با استفاده از هشتک #تبریک_به_سردار_سلیمانی پیروزی محور مقاومت را تبریک گفتند.

گفتنی است رزمندگان کشورمان در عراق و سوریه که با نام مدافعان حرم شناخته می شوند توانستند دولت خودخوانده داعش داعش را ازاین کشورها خارج کنند. بوکمال آخرین شهر تحت تصرف گروهک تکفیری داعش بود که دیروز طی عملیاتی آزاد شد. فرماندهی این عملیات را حاج قاسم سلیمانی بر عهده داشت.

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: