آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 14
کد خبر: ۹۵۶۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۳

تصادف با شتر ‌طی امسال

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف 430 میلیاردی انواع کالای قاچاق و کشف بیش از 47 تن انواع مواد افیونی در هرمزگان خبر داد.
تدبیر24»سردار عزیزاله ملکی در نشستی خبری در تشریح عملکرد 8 ماهه فرماندهی انتظامی استان هرمزگان اظهار کرد: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی با همکاری ماموران انتظامی استان طی 8 ماه سال جاری، دو هزار و 412 دستگاه خودرو سبک و سنگین حامل کالای قاچاق را شناسایی و توقیف کردند.

وی با اشاره به اینکه در این مدت مجموعا 430 میلیارد تومان انواع کالای قاچاق کشف شد، افزود: این آمار نشان از عملکرد خوب و جدیت پلیس در مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان ادامه داد: با تلاش ماموران در این مدت 47 تن و 500 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و 575 دستگاه خودرو در بحث حمل و قاچاق مواد افیونی توقیف شد ،همچنین، دو هزار و 553 قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و 13 هزار و 948 معتاد بلامکان و کارتن خواب از سطح استان جمع آوری شدند.

این مقام ارشد انتظامی استان با اشاره به کاهش شش درصدی وقوع سرقت ها در استان، تصریح کرد: سرقت منزل 21 درصد خودرو 37 درصد، موتورسیکلت 15 درصد و سرقت بعنف 30 درصد کاهش را شاهد بودیم.

سردار عزیزاله ملکی ادامه داد: در زمینه ترافیکی و حوادث جاده ای درون و برون شهری نیز به لطف خداوند وضیعت خوب و قابل قبولی را شاهد هستیم به گونه ای که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ، متوفیان ناشی از تصادفات 14 درصد و و مصدومان 9 درصد کاهش داشته است.

وی در ادامه تعداد کل تماس های شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی 110 استان را 234 هزار و 161 فقره عنوان و تصریح کرد: از این تعداد تماس ها، 77 هزار و 569 فقره عملیاتی و 14 هزار و 540 فقره منجر به راهنمایی و ارشاد از سوی ماموران شده است.

به گفته فرمانده انتظامی استان هرمزگان مبارزه با قاچاق کالا و قاچاقچیان مواد مخدر از اولویت های پلیس است.

همچنین رئیس پلیس راه استان هرمزگان در این نشست با اشاره به اینکه حدو د هزار و 300 نفر از شترها در سطح استان آشکار سازی شده اند، گفت: درحال حاضر 20هزار شتر سرگردان در منطقه شرق استان داریم که بیشترین تصادفات شترها در محدوده سیریک و جاسک است.

سرهنگ علی اسفندانی افزود: امسال متاسفانه پنج متوفی بر اثر تصادف با شتر داشتیم که نسبت به سال گذشته با افزایش دو درصدی مواجه بوده ایم که سه درصد از کل تصادفات با احشام است.

وی تصریح کرد: با تشکیل کمسیون ایمنی و همکاری سایر سازمان های مسئول، تلاش داریم با این حوادث تلخ مقابله و آن را حل کنیم.

برچسب ها: تدبیر24 تصادف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: