ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۵۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰

استقبال از استعفای موگابه

آمریکا با استقبال از استعفای رابرت موگابه، رئیس جمهوری زیمبابوه به رهبران این کشور آفریقایی تاکید کرد تا انتخاباتی آزاد، جامع و عادلانه برگزار کنند.
تدبیر24»سفارت آمریکا در هراره در بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز یک لحظه تاریخی برای زیمبابوه محسوب می‌شود.

مردم زیمبابوه به همراه سربازان ارتش این کشور که بر روی تانک‌ها در خیابان‌های هراره، پایتخت زیمبابوه حضور داشتند، استعفای رابرت موگابه را که در ۲۱ نوامبر ۲۰۱۷ صورت گرفت، مورد استقبال قرار دادند. همچنین به شادی در خیابان‌های پایتخت این کشور آفریقای پرداختند.

سفارت آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به تمام زیمبابوه‌ای‌ها این استعفا را تبریک می‌گوییم. زیمبابوه فرصت دارد تا در مسیر جدید قرار بگیرد.از طریق این روند است که می‌توان دولت جدید و مستحکمی در این کشور برقرار کرد. دولت آمریکا به رهبران زیمبابوه تاکید می‌کند تا بر اساس قانون و روش‌های مشخص دموکراتیک انتخابات برگزار کنند و با توجه به توافقات کوتاه مدت دولتی که ممکن است ایجاد شود، مسیر باید به سمت انتخابات آزاد، عادلانه و جامع طی شود.

این سفارتخانه در ادامه بیانیه خود آورده است: مردم آزادند تا بدون آنکه دخالتی در اقداماتشان صورت بگیرد، تجمعات صلح‌آمیز برگزار کنند و صدای خود را بدون ترس و نگرانی به رهبران‌شان برسانند و رهبران جدیدی را برای خود برگزینند.

ترزا می، نخست وزیر انگلیس نیز استعفای موگابه را به عنوان رئیس جمهوری زیمبابوه مورد استقبال قرار داد و گفت: این اقدام فرصتی برای در مسیر قرار گرفتن جدید زیمبابوه است.

وی در بیانیه روز سه‌شنبه خود آورده است: در روزهای اخیر شاهد تمایل مردم زیمبابوه برای برگزاری انتخاباتی آزاد و عادلانه و فرصتی برای احیای مجدد اقتصاد کشور تحت امر دولت مشروع هستیم. از آنجاکه زیمبابوه دوست قدیمی ماست، ما از آن حمایت می‌کنیم و با جامعه بین الملل و شرکای منطقه‌ای به این کشور کمک می‌کنیم تا آینده خود را آنچنان که باید بسازد.

موگابه ۹۳ ساله تنها رهبر زیمبابوه است که پس از استقلال این کشور در ۱۹۸۰ در این کشور رئیس جمهور بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: