آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۵۷۹۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶

شوک به آبی‌ها

گفته می‌شود مدافع ملی‌پوش آبی‌ها به دلیل مصدومیت تا نیم‌فصل قادر به همراهی استقلال نیست.
تدبیر24»در جمع ملی‌پوشان استقلال فقط روزبه چشمی است که شرایط مساعدی دارد، چه به لحاظ جسمانی و چه به لحاظ مسائل فنی. امید ابراهیمی و وریا غفوری دیگر ملی‌پوشان استقلال مدت‌هاست که روی فرم نیستند یا به دلیل مصدومیت یا افت فنی. حداقل شرایط بازی این 2 بازیکن در تیم باشگاهی‌شان با شرایط‌شان در زمان حضور در تیم ملی متفاوت است و همین تفاوت باعث شده شایعاتی درباره آن‌ها ایجاد شود.

این‌که امید ابراهیمی دیگر آن بازیکن جنگنده و درگیر‌شونده در میانه میدان استقلال نیست شاید بی‌ارتباط با مصدومیت نسبتا شدیدش و احتیاط پیشه کردنش نباشد اما برخی هم معتقدند این بازیکن نگران از دست دادن جایگاهش در تیم ملی با مصدومیتی جدید است و از این‌رو در بازی‌های باشگاهی با احتیاط خاصی بازی‌ می‌کند. مصدومیت دوباره و از دست دادن تیم ملی به معنای از دست دادن جام‌جهانی است و شاید اگر این‌گونه به موضوع نگاه کنیم بتوانیم به ابراهیمی یا هر ‌ملی‌پوش دیگری که مصدومیتی طولانی را پشت سر گذاشته‌، حق بدهیم که چنین محتاط شود. وریا غفوری که فصل گذشته را با مصدومیت‌های سریالی پشت سر گذاشت، در فصل جاری هم چند بار مصدوم شده و حالا دوباره آسیب دیده، آن هم در اردوی تیم ملی. در‌واقع این بار مصدومیت وریا سوغات کی‌روش است برای شفر و استقلال و گویا آسیب‌دیدگی مدافع ‌ملی‌پوش آبی‌ها‌ جدی است.


وریا که بازی تیمش در هفته دوازدهم مقابل نماینده خراسان را از دست داده، برای بازی با گسترش فولاد هم نمی‌رسد و ظاهرا این قصه سر دراز دارد. با توجه به تورم زانوی وریا، او باید صبر کند تا پس از خوابیدن التهاب زانویش عکس ام‌آر‌آی بگیرد تا میزان و شدت مصدومیت و زمان دوری‌اش از میادین مشخص شود. به نظر می‌رسد مدافع ‌ملی‌پوش آبی‌ها تا نیم‌فصل قادر به همراهی استقلال نیست و شفر باید در برنامه‌های تاکتیکی‌اش تجدید نظر کند و به فکر جانشین وریا باشد.
برچسب ها: تدبیر24 شوک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: