ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۵۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۰

پیام سردار جلالی به سردار سلیمانی

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در پیامی پیروزی جبهه مقاومت بر گروهک داعش را تبریک گفت.
تدبیر24»متن پیام سردار غلامرضا جلالی به شرح زیر است:

«برادر عزیزم، حاج قاسم سلیمانی

سلام علیکم

به رغم تلاش و حمایت گسترده جبهه استکبار از تروریست‌های تکفیری در سوریه و عراق، خداوند بزرگ در روزهای آغازین ماه ربیع‌الاول و در روزهایی که همه ایرانیان داغدار درد و رنج هموطنان غیور و نجیب کرمانشاهی خود بودند، بزرگ‌ترین عیدی را به ملت‌های مسلمان تقدیم کرد.

اینجانب این پیروزی بی‌بدیل را به امام خامنه‌ای عزیز، جنابعالی و تمامی مجاهدان جبهه نبرد با تروریست و خانواده معظم شهدای مدافعین حرم، تبریک و تهنیت عرض نموده و در صبح پیروزی یاد و خاطره همه شهدای مدافع حرم را گرامی می‌دارم. بی‌شک این پیروزی ثمره تفکر امام خمینی و هدایت امام خامنه‌ای و تجربه دفاع مقدس و ایثارگری شهدای مظلوم مدافع حرم است ان‌شاءالله در نبردی دیگر صهیونیسم را هم به سرنوشت داعش خبیث برسانیم.

برادر و همرزم شما،
غلامرضا جلالی»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: