آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۵۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹

هدف اصلی‌ام المپیک ۲۰۲۰ است

فرنگی‌کار دارنده نشان برنز وزن ۷۱ کیلوگرم پیکارهای زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان، هدف اصلی‌اش را المپیک ۲۰۲۰ عنوان کرد.
تدبیر24»فرشاد بلفکه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان اظهار کرد: بیشتر کشتی‌گیرانی که امسال در بزرگسالان جهانی پاریس و جوانان جهان فنلاند عنوان کسب کرده بودند، در مسابقات زیر ۲۳ سال هم به روی تشک رفتند و سطح پیکارها بالا بود.
وی ادامه داد: هدفم کسب نشان طلا بود و برای آن خیلی زحمت کشیدم اما به هر حال نشد و مغلوب کشتی‌گیری از کشور مولداوی شدم که عنوان قهرمان را به‌دست آورد. او نایب‌قهرمانی جهان را هم در کارنامه دارد و مهمترین حریفم بود.
بلفکه یادآور شد: فدراسیون اردوها و تمرین‌های خوبی برای این رقابت‌ها تدارک دیده بود و مشکلی از بابت تدارکات نداشتیم.
این فرنگی‌کار لرستانی هدف اصلی‌اش را المپیک ۲۰۲۰ عنوان کرد و افزود: تلاش می‌کنم در آن پیکارها شرکت کنم و خوش‌رنگ‌ترین نشان را به‌دست بیاورم.

به گزارش ایسنا، بلفکه در پیکارهای کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان، پس از استراحت در دور اول در دور دوم مقابل کروموف از بلغارستان ۲ بر صفر به برتری رسید. وی در یک چهارم نهایی برابر دانیل کاتاراگا نایب قهرمان 2016 جهان و نفر پنجم جهانی ۲۰۱۷ از مولداوی شکست خورد و با توجه به صعود کاتاراگا به دیدار نهایی، بلفکه به مرحله شانس مجدد رفت تا برای رسیدن به مدال برنز تلاش کند.

 بلفکه در این مرحله مقابل پولیتایف از اوکراین با نتیجه ۴ بر ۲ به برتری رسید و در دیدار رده‌بندی نیز برابر ریکاردو آبرسیا از ایتالیا با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسید و مدال برنز را از آن خود کرد.
برچسب ها: تدبیر24 المپیک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: