ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۵۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰

خُرم آن قیمت که مردم بسپارند به یاد!

«قیمت «نان بربری» از «۶۵۰ تومان» به «۷۵۰ تومان» افزایش پیدا کرده است؛ در حالی که نانوایی محله ما مدت‌هاست که نان بربری را «هزار تومان» می‌فروشد و این نشان می‌دهد که باز هم مسئولان از مردم عقب هستند و این گرانی امروز برای مسئولان تازگی دارد و برای ما خاطره است.»
تدبیر24»روزنامه ایران نوشت: «ژاله اصفهانی شعر معروفی سروده که یک مقدار تغییر جزئی و ترکیب آن با افزایش قیمت نان بدین‌ صورت خواهد شد: «گرانی صحنه یکتای هنرمندی ماست. هر کسی قیمت خود خواند و از صحنه رود. تورم پیوسته به جاست. خرم آن قیمت که مردم بسپارند به یاد.»

حتما شما نیز مانند بنده در جریان گرانی قیمت «نان» قرار گرفته‌اید. قیمتی که اخیراً برای انواع نان اعلام شده، همچنان کمتر از قیمتی است که ما سال‌هاست به نانوایی‌ها می‌پردازیم. به‌ عنوان نمونه قیمت «نان بربری» که بنده شخصاً آن را با نوشابه می‌خورم از «۶۵۰ تومان» به «۷۵۰ تومان» افزایش پیدا کرده است؛ در حالی که نانوایی محله ما مدت‌هاست که نان بربری را «هزار تومان» می‌فروشد و این نشان می‌دهد که باز هم مسئولان از مردم عقب هستند و این گرانی امروز برای مسئولان تازگی دارد و برای ما خاطره است.

قصه نان لواش که خیلی جذاب شده است. دور نان‌های لواش را دوستان «بالشتی» می‌زند که مثل دست‌انداز و سرعت‌گیر در گلوی شما گیر‌ می‌کند، وسط نان هم به قدری نازک است که آن طرف نان قابل رؤیت است.

نان‌سنگک که الان سال‌هاست یک کالای لوکس محسوب می‌شود و برای افزایش قیمت آن، نانواهای گرامی روش‌های نوینی ابداع کرده‌اند. بدین گونه که شما به نانوایی سنگکی می‌روید‌، مثل‌ کافی‌شاپ جلوی شما منو می‌گذارند. نان‌سنگک ساده، نان سنگک یک کم خشخاشی، نان‌سنگک یک رو خشخاشی، نان‌سنگک دو رو خشخاشی، نان سنگک رفیق خشخاشی، نان خشخاشی که کمی سنگک در آن وجود دارد، نان خشخاشی بدون سنگک، نان سنگک با پایان باز (نانوا به اصغر فرهادی علاقه‌مند است)، نان سنگک سبزیجات برای گیاه‌خواران (در حالی که نان سنگک عادی از گوشت گوسفند درست نمی‌شود)، نان سنگک گل‌ گاوزبان (آرامش‌بخش برای بست‌نشینی کلاً بست‌بازی)، نان سنگک با طعم امریکانو (احتمالاً برای طرفداران دیپلماسی لبخند) و...

خلاصه کار دارد به جایی می‌رسد که پس فردا به نانوایی که می‌رویم، شاطر می‌گوید: «این نون سنگک رو یه تن بزن، واسه پسرخاله خودمم همین رو گرفتم، بشور‌ و‌ بپوش!»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: