ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۹۶۰۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸
سردار سلیمانی:

ما از مرگ ترس نداریم

فرمانده سپاه قدس با اشاره به کسانی که مجاهدان را تهدید به کشتن می کنند، گفت: کسی که ما را از کشتن می ترساند مانند کسی است که به ما مدال می دهد.
تدبیر24»سردار قاسم سلیمانی طی سخنانی در جمع رزمندگان در بوکمال در همین زمینه یادآور شد: شهید علی محمدی یکی از فرماندهان گردان در دفترچه خود نوشته بود، ای برادر عرب که تو به دنبال منی و من به دنبال تو. اگر مرا شهید کنی شفاعتت می کنم.

وی با بیان اینکه خدا روز به روز به ملت ایران و جمهوری اسلامی پیروزی بیشتری می دهد و معتقدم این پیروزی‌ها روز به روز بزرگتر و وسعتش بیشتر خواهد بود، ادامه داد: اینها همه اراده خداوندی است و کسانی مانند آمریکایی ها پشیزی در برابر اراده الهی نیستند، چراکه این ملت آماده جان فشانی است، لیاقت پیروزی را دارد و هر نصرتی به نسبت لیاقت است.

وی خاطر نشان کرد: ما امروز این ظرفیت را هم در رهبرمان داریم که بدون ادعا خادم کل عالم است و هم ملتی داریم که واقعا نشان دادند برای خودشان، کشورشان، مذهب و اسلامشان ملتی فداکار هستند.

فرمانده سپاه قدس خطاب به رزمندگان در بوکمال گفت: امروز شما پرچمدار و انتخاب شدگان الهی هستید و باید این حق را به خوبی ادا کنید. در خیبر پیامبر اکرم (ص) شمشیر را دست کسی داد که حقش را ادا کند  و او امیرالمومنین(ع) بود که در خیبر را از جا کند. قدرت آن دستی که در را کند، قدرت ایمان امیر مومنان (ع) بود نه فقط قدرت شمشیر وگرنه ببینید که آمریکایی‌ها با اینهمه نیرو وقتی قدرت ایمان ندارند مجبورند برای سربازان خود پوشاک بچگانه تهیه کنند که از ترس نتوانند از تانک‌ها خارج شوند. این در حالی است که شما با این اسلحه عادی افتخار آفریدید چراکه ازجان خود گذشته‌اید.

وی در عین حال اظهار کرد: البته گذشتن از جان به این معنا نیست که تدبیر نداریم بلکه ما از مرگ ترس نداریم و با تدبیر، حکمت ودقت در عملکرد و بررسی دشمن پیش می‌رویم. ما ترسی از جانمان نداریم که بگویند می کشیمتان.

سلیمانی بار دیگر به رزمندگان حاضر در بوکمال تاکید کرد: ما که اینجا هستیم باید دقت در حلال و حرام داشته باشیم. در زندگی مردم مراقب باشیم که بیتشان را نمی توان همینطوری تصرف کرد. اینجا نماز را رعایت کنیم. اینجا محل نافله شب است. اینجا نزدیکترین نقطه به خداست.

وی یادآور شد: امام(ره) وقتی به زائران در حج پیام دادند فرمودند ای نشستگان در مقابل خانه خدا به ایستادگان در مقابل دشمنان دعا کنید. ایشان با این سخن عظمت جهاد را نشان دادند.

برچسب ها: تدبیر24 مرگ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: