اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۹۶۱۶۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸

عملیات ساخت ساختمان پلاسکو جمعه آغاز می‌شود

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت که در جلسه روز سه‌شنبه این کمیسیون با حضور شهردار تهران وعده آغاز عملیات ساخت ساختمان پلاسکو در روز جمعه دهم آذرماه داده شده است.
تدبیر24»محمدرضا رضایی کوچی با اشاره به جلسه روز(سه‌شنبه) کمیسیون عمران مجلس، برای بررسی تحقیق و تفحص از شهرداری تهران گفت: در این جلسه محورهای تحقیق و تفحص از شهرداری تهران با حضور متقاضیان بررسی و مقرر شد برای تعیین تکلیف نهایی این طرح در جلسه دیگری رای گیری شود.

وی با اشاره به بررسی وضعیت ساختمان پلاسکو با حضور شهردار تهران ادامه داد: در این جلسه مقرر شد عملیات ساخت ساختمان پلاسکو جمعه دهم آذرماه قبل از سالگرد این حادثه انجام شود.

به گزارش ایسنا، در جلسه روز سه شنبه کمیسیون عمران با حضور مسئولانی از وزارت راه و کار و همچنین شهردار تهران طرح اصلاح قانون شهرداری‌ها مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد بخشی از این طرح در قالب طرح اصلاح قانون نظام مهندسی در کمیته تخصصی کمیسیون عمران مجلس مورد رسیدگی قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: