ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 25
کد خبر: ۹۶۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۹

خواننده جنجالی از ایران رفت

امیر تتلو با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود از تهران و ایران خداحافظی کرد.
امیرحسین مقصودلو ملقب به امیر تتلو  از جمله خواننده های نسل اول موسیقی رپ در ایران بود که خیلی زود توانست با سبک و سیاق خودش، نامی برای خود دست و پا کند.

سالهای ابتدایی آغاز به کارش چندان پر حاشیه نبود و عمدتا فعالیت هایش را تنها به صورت ویدئو کلیپ و تک قطعاتش دنبال می کرد. اما به محض همه گیری شبکه های اجتماعی، تتلو در فیس بوک و اینستاگرام فعالیت اش را آغاز کرد و طرفداران زیادی را در صفحات اجتماعی خود جمع کرد.

این خواننده زیرزمینی  که در ماه‌های اخیر حواشی زیادی داشته است با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود، نوشت:

"من عاشق این شهر بودم، اما خداحافظ تهران، خداحافظ ایران"

وی ساعاتی پس از این پست تصویر دیگری از خود در هواپیما را منتشر  و خداحافظی کرد.

این طور به نظر میرسد که امیر تتلو از ایران خارج شده است. باید منتظر ماند و دید چه آینده‌ای در انتظار این خواننده رپ است.

امیر تتلو از ایران رفت +تصاویر

امیر تتلو از ایران رفت +تصاویر


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: