آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۶۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۰

مقابله با نفوذ جورج سوروس

نخست وزیر مجارستان ضمن آنکه متعهد شد از تمامی ابزاری که در اختیار دارد برای مقابله با نفوذ جورج سوروس، میلیاردر آمریکایی استفاده کند، هشدار داد، این میلیاردر آمریکایی قصد دارد در انتخابات آتی مجارستان مداخله کند.
تدبیر24»ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان در مصاحبه با رادیو کاسوث بار دیگر سوروس را به تلاش برای متزلزل کردن جامعه و نهادهای مجارستانی از طریق شبکه شرکت‌های خصوصی و موضع حامی مهاجرتش متهم کرد و گفت: سرویس‌های اطلاعاتی مجارستان گزارشی را درخصوص فعالیت‌های سوروس به من ارائه داده‌اند.

وی گفت: ما خواستار یک آینده متفاوت هستیم و این وظیفه من است که از تمامی ابزارهای دولتی از جمله اطلاعات، سرویس‌های مخفی، قانون و مذاکرات عمومی کمک بگیرم. در نتیجه ما دستور دادیم تا گزارشی اطلاعاتی از اقدامات، فعالیت‌ها و نفوذ شبکه سوروس در مجارستان و اروپا تهیه شود چراکه ماهیت مجارستان در معرض خطر قرار دارد.

اوربان و سوروس مدت‌هاست که درخصوص مساله پناهجویان و آوارگانی که وارد اروپا می‌شوند با یکدیگر اختلاف نظر دارند. اوربان مهاجرت گسترده به ویژه از سوی کشورهای مسلمان را تهدیدی وجودی برای اروپا می‌داند در حالی که سوروس مرتبا از پناهجویان، مهاجران و آوارگان حمایت کرده است.

اوربان با اشاره به گزارش اطلاعاتی‌اش سوروس را به استفاده از شرکت‌های خصوصی‌اش به عنوان جبهه‌ای برای حمایت از گروه‌های اپوزیسیون که از موضع دولت مجارستان درخصوص مهاجرت انتقاد می‌کنند، متهم کرده است.

اوربان که حزب حاکم جناح راستش در حال حاضر در نظرسنجی‌ها پیشتاز است در ادامه گفت: سوروس قصد دارد از شبکه‌اش برای مداخله در انتخابات پارلمانی که قرار است آوریل سال ۲۰۱۸ برگزار شود، استفاده کند.

وی افزود: آنها از نشریات حمایت کرده، تبلیغات انجام می‌دهند، گروه‌های مردمی را تقویت و به صدها هزار تن از مردم پول پرداخت می‌کنند. با نزدیک شدن زمان انتخابات آنها مراکز مردمی تاسیس خواهند کرد که همانند احزاب اپوزیسیون فعالیت خواهند کرد و این بدان معناست که شبکه سوروس در کمپین انتخابات مجارستان وارد شده است.

یکی از سخنگویان موسسه جامعه آزاد سوروس گفت: این گروه قصد دارد دو مرکز دیگر در جنوب و شرق مجارستان تاسیس کند اما این مراکز به مسائل آموزشی، بهداشتی و برنامه‌های مربوط به مبارزه با فقر خواهند پرداخت و وارد مسائلی چون مهاجرت یا سیاست نخواهند شد.

در همین حال سوروس در فیلمی ویدئویی پیش از منتشر شدن اظهارات اوربان نسبت به تمایل نخست وزیر مجارستان به سمت خودکامگی و جنگ صلیبی با گروه‌های تاسیس شده از سوی این میلیاردر آمریکایی ابراز تاسف کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: