ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۸

تحویل پراید و تیبا به جای مگان!

برخی خریداران مگان از گروه خودروسازی سایپا با وجود گذشت زمان مقرر در قراردادشان برای تحویل خودرو، با تأخیرهای چند ماهه روبرو هستند و این در حالی است که پاسخ سایپا به انتظار این مشتریان این است که به جای خودروی باکیفیت مگان، پراید یا تیبا تحویل بگیرند، آن هم با قیمت فعلی کارخانه!
به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس، برخی خریداران مگان از گروه خودروسازی سایپا با وجود گذشت زمان مقرر در قراردادشان برای تحویل خودرو، با تأخیرهای چند ماهه روبرو هستند و این در حالی است که پاسخ سایپا به انتظار این مشتریان این است که به جای خودروی باکیفیت مگان، پراید یا تیبا تحویل بگیرند، آن هم با قیمت فعلی کارخانه!

مدیر یکی از نمایندگی‌های فروش محصولات سایپا در این مورد گفت: شرکت سایپا از خریداران مگان خواسته تا به جای این خودرو، پراید یا تیبا را با قیمت فعلی کارخانه تحویل بگیرند که این مسئله مورد اعتراض خریداران قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه شرکت سایپا پول پرداخت شده از سوی خریداران را هم به آنها باز نمی‌گرداند، تصریح کرد: تنها سود تأخیر حدود 27 درصدی به خریداران مگان پرداخت می‌شود.

تولید خودرو در شرکت‌های خودروساز در حالی همچنان پایین است که بازار عطش زیادی برای خرید خودرو دارد ولی به دلیل بالا بودن قیمت‌ها، مردم ترجیح می‌دهند فعلاً برای خرید دست نگه دارند تا شاید رفع تحریم‌های صنعت خودرو باعث کاهش قیمت این محصول شود.

در چنین شرایطی، حتی جوّ روانی حاصل از توافقنامه ژنو نیز بر بازار خودرو تأثیری نداشته و قیمت خودرو در بازار همچنان بالا است، اما خریداری برای این خودروهای گران قیمت وجود ندارد.

فعالان بازار معتقدند توافقنامه ژنو باعث رکود بیشتر بازار خودرو شده و برای متعادل شدن قیمت خودرو باید 6 ماه تا یک سال منتظر ماند تا با رفع تحریم‌ها، واردات قطعات و رونق تولید، امکان کاهش قیمت‌ها فراهم شود.

طی روزهای اخیر قیمت خودروهای خارجی نیز در بازار تغییری نداشته و با توجه به ثبات نرخ ارز، قیمت این خودروها هم ثابت مانده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: