ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۹۶۵۸۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۹

شناسایی 66 گور باستانی

‌سرپرست هیات کاوش شهرسوخته زابل گفت: فصل شانزدهم کاوش درمحوطه باستانی شهرسوخته زابل به پایان رسید که در این فصل از کاوش در بخش گورستان‌ها تعداد 66 گور انسانی کشف و شناسایی شد.
تدبیر24»سجادی با بیان این مطلب افزود: یکی از قبور، ‌قبر سردابه‌ای متعلق به بانویی است و در آن  45  شیء شامل کوزه و سفال دفن شده بوده، وجود دارد.

وی بیان کرد: یکی از اشیای دیگر درون این قبر یک خمره است که از آن به عنوان (خمیرو) یعنی محل نگهداری مایع ترش خمیر برای پخت نان استفاده می‌شده است.

سجادی تصریح کرد: از نتایج شاخص دیگر این فصل هم کشف قبر یک میمون کوچک نابالغ با سنی کمتر از 2سال است.

وی گفت: در قبر این میمون که نام "ماکاکا" به آن داده‌ایم، یک ‌کوزه دفن شده بود که نشان از این دارد که مراسم تدفین این میمون با تشریفات خاصی انجام شده است.

شیرازی، مدیر پایگاه جهانی شهرسوخته هم گفت: در این فصل از کاوش‌ها بیشتر بر روی کارگاه‌های صنعتی این مکان تمرکز شد و‌ 22 نفراز پژوهشگران و کاوشگران ایرانی نیز بیشتر مطالعات میان رشته‌ای مانند جانورشناسی و گیاه شناسی را انجام دادند.

انریکو آس کالونه پروفسور باستانشناسی دانشگاه سالنتو لچه ایتالیا نیز گفت: شواهد نشان می‌دهد، تولید سنگ‌های مرمری و اشیایی از سنگ لاجورد و فیروزه در شهر سوخته مرسوم بوده است.

فصل شانزدهم کاوش شهر سوخته از چهار آبان ماه امسال آغاز شده بود.

برچسب ها: تدبیر24 شناسایی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: