ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۶۶۸۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰

توافق هسته‌ای ایران کارآمد بوده

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که توافق هسته‌ای ایران کارآمد بوده است و نمی‌توان توافقی را که خوب عمل می‌کند، لغو کرد.
تدبیر24»فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با یورونیوز در مورد توافق هسته‌ای ایران گفت: برجام توافقی است که ایران تعهدات دقیقی را در بیش‌تر از هزار صفحه پذیرفته و تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) است. همچنین آژانس تا به حال 9 بار پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را تایید کرده است.

وی افزود: نمی‌توان توافقی را که خوب عمل می‌کند، لغو کرد. این موضوع برای امنیت ما و خاورمیانه اولویت دارد.

موگرینی خاطرنشان کرد: دونالد ترامپ به طور مشخص اعلام کرده است که استراتژی آمریکا بر پایه شک و تردید نسبت به پایبندی ایران به برجام است. ما معتقدیم که برجام متعلق به دو کشور نیست چراکه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل است و انتظار می‌رود همه اعضا به آن احترام بگذارند.

موگرینی همچنین در پاسخ به این سوال که چطور می‌شود با آمریکا گفت‌وگو کرد در حالی که به دیپلماسی توئیت متوسل می‌شود و ناپایدار و بی‌ثبات است؟ گفت: هنری کسینجر پیش‌تر گفته بود که شماره تلفن اروپا را به ما بدهید، اکنون آنها شماره تلفن اروپا را دارند، اکنون ما باید به دنبال شماره تلفن آمریکا باشیم.

به گزارش ایسنا، روز دوشنبه ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو نیز بر حمایت کامل خود از اجرای کامل برجام تاکید کردند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: