وی در ادامه افزود: با این وجود روز دوشنبه که مهلت ترامپ برای انجام این کار خاتمه مییابد تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشد و طی روزهای آینده تصمیمات اتخاذ شده اعلام میشود.
قرار بود ترامپ تصمیم خود را در خصوص تمدید دستور منع انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس به مدت شش ماه دیگر اعلام کند. اقدامی که روسای جمهور گذشته آمریکا این کار را از زمان صدور قانونی توسط کنگره آمریکا در سال ۱۹۹۵ انجام دادهاند.
در این راستا حسام زملط، نماینده ارشد سازمان آزادیبخش فلسطین در واشنگتن عنوان داشت که به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی توسط آمریکا تیر خلاص به راهکار تشکیل دو کشور برای حل و فصل درگیریها میان فلسطینیها و اسرائیلیها به شمار میآید.
وی افزود: به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل به منزله "بوسه مرگ" روی راه حل دو کشوری خواهد بود.
پیشتر امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در گفتوگو با همتای آمریکاییاش نسبت به احتمال انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس ابراز نگرانی و تاکید کرده بود که مساله قدس باید در چارچوب مذاکرات صلح میان اسرائیلیها و فلسطینیها حل و فصل شود.
امانوئل ماکرون به دونالد ترامپ گفت، "نگران" است او به طور یکجانبه بیتالمقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت بشناسد.
شماری از رهبران کشورهای عربی پیشتر هشدار مشابهی به آمریکا داده بودند.
گزارشها حاکی بود که رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد این هفته بیت المقدس (اورشلیم) را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت بشناسد.
اسرائیلیها و فلسطینیها هر دو میگویند این شهر پایتخت آنهاست.