آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۶۷۴۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰

راهپیمایی گسترده در صنعاء

هزاران یمنی در تظاهرات مردمی گسترده‌ای در صنعاء با شعار "حمایت از دولت و شکرگزاری برای پشت سر گذاشتن فتنه" شرکت کردند.
تدبیر24»تظاهرکنندگان با در دست داشتن پرچم یمن و پلاکاردهایی، خاموش شدن فتنه در صنعاء و برخی دیگر از استان‌ها را به مردم یمن تبریک گفته و بر حمایت خود از مقاومت مردم و ناکام ماندن توطئه در این کشور که ثبات و گروه‌های مختلف در جامعه یمن را هدف قرار داده بود، تاکید کرده و شعارهایی در حمایت از آزادی فعالیت نیروی موشکی و حمایت از آزادگان و چهره‌های شریف یمن سر دادند.

در این تظاهرات، رهبرانی از حزب کنگره مردمی سراسری نیز شرکت داشتند و آنها تاکید کردند که این توطئه همه گروه‌های یمنی را بدون استثناء هدف قرار داده بود.

زنان یمنی نیز به صورتی گسترده در این تظاهرات شرکت و تاکید کردند مردم در این فتنه پیروز شدند و در تمامی توطئه‌هایی که علیه یمن به راه می‌افتد نیز این یمن است که همواره پیروز می‌شود.

در همین حال، محمد علی الحوثی، رئیس کمیته عالی انقلابی یمن در سخنرانی که در جمع تظاهرکنندگان داشت، گفت: مردم یمن توانستند توطئه را در هم شکسته و با یکدیگر متحد شوند.

علی الحوثی افزود: انسان‌های شریف در کنگره مردمی سراسری هنوز در یک جبهه در کنار ما علیه دشمن ایستاده‌اند.

رئیس کمیته عالی انقلابی یمن با تاکید بر اینکه اکنون یمن جدیدی که بر تمامی توطئه‌ها غلبه کرده به وجود آمده است، خواستار پایبندی به تمامی توصیه‌ها و دستورات رهبری انصارالله مبنی بر عدم یورش به منازل مسکونی و یا تعرض به اشخاص شد.

وی افزود: سید عبد الملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله دهم ماه رمضان گذشته از خردمندان یمن برای تحقق وحدت دعوت به عمل آورد؛ اما حزب کنگره مردمی سراسری از دیدار با کمیته‌هایی که برای حل اختلافات تشکیل شده بود، خودداری کرد.

رئیس کمیته عالی انقلابی یمن در ادامه تاکید کرد که جنبش انصارالله پیشتر به حزب کنگره مردمی سراسری هشدار داده بود که شرایط به سمت تنشی نظامی در حرکت است.

وی افزود: ما با تمامی امکاناتمان تلاش کردیم تا مانع از بروز توطئه‌ای علیه خود از خارج شویم، در درگیری‌های صنعاء برای برقراری آتش‌بس تلاش کردیم و تبلیغات صورت گرفته علیه خود را به چهره‌های شریف کنگره اطلاع دادیم.

علی الحوثی با تاکید بر اینکه جنبش انصارالله هرگز رویکرد انتقام‌جویانه‌ای نداشته، تصریح کرد: برخی از فرزندان علی عبدالله صالح، رئیس جمهور پیشین یمن از سوی جنبش انصارالله تحت درمان قرار دارند.

وی در پایان ضمن اعلام مخالفت با هرگونه حرکت احمقانه‌ای در مورد قدس توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از حامیان فلسطین خواست از مقدسات این سرزمین حمایت کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: