ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۶۷۶
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳
نیاز جدی به بررسی دغدغه مطرح شده از سوی فرورتیش رضوانیه

طنزپرداز معروف به خاطر قالیباف از تهران رفت

اعضای اصلاح طلب شورا که قرار نیست نقش مجیز گویان شهردار اصولگرا را به مانند شورای سوم بازی کنند با بررسی جدی دلایل مطرح شده از سوی این روزنامه نگار فکری به حال این شهر بدون ظابطه و شهرداری مشکل دار آن بکنند . . .

تدبیر24 : فرورتیش رضوانیه طنز پرداز معروف تهرانی که طنزهای متفاوت و خلاقانه اش در سال های گذشته فضای جدیدی را در عرصه طنز مکتوب ایجاد کرده بود به تازگی در صفحه شخصی فیس بوکش اعلام کرده است که بنا به اعلام قبلی اش به دلیل شهرداری دوباره محمد باقر قالیباف برای همیشه از شهر تهران می رود .

به گزارش خبرنگار ما رضوانیه که شاید بسیاری از مردم وی را به دروغ 13 های معروفش یعنی کج شدن برج میلاد و تولید سمند طلا میشناسند در یکی از تازه ترین پست های وبلاگش می نویسد : " پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 92 در فیس‌بوک نوشتم که اگر سردار قالیباف رئیس‌جمهور شود، ایران را ترک خواهم کرد.در هفدهم شهریورماه و زمانی که شورای شهر تهران انتخاب شهردار را به رای اعضای خود گذاشته بود، گفتم اگر قالیباف تهران در سمت... خود باقی بماند، از این شهر کوچ خواهم کرد.من سیاستمدار نیستم که به آنچه می‌گویم، عمل نکنم. وقتی سردار قالیباف با معجزه‌ «الهه راستگو» دوباره بر صندلی شهردار تهران تکیه زد، صبرم تمام شد و برای همیشه از تهران رفتم.وقتی خیلی از افراد جمعیت به جان و امنیت و آینده خودشان هیچ اهمیتی نمی‌دهند، سورویوالیست بودن در ایران خودکشی است. من برای همیشه از تهران رفتم و از ابتدای آبان‌ماه تاکنون در این شهر زندگی نمی‌کنم."

رضوانیه همچنین ادامه می دهد: "من از تهران رفتم تا چیزی که از آن می‌ترسیدم را نبینم.جمعیت تهران پس از زلزله برای به دست آوردن یک لیتر آب و یک بسته کلوچه به سوی یکدیگر تیراندازی می‌کنند و با میلگرد و آجر به هم حمله خواهند کرد. حتی سرلشگر سیدیحیی رحیم‌صفوی، فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در آذرماه 1385 اشاره کرده بود که زلزله شهر تهران یکی از پنج خطر اصلی تهدیدکننده کشور است و از این که موضوع زلزله در زمان عادی مورد توجه جدی قرار نمی‌گیرد، ابراز تاسف کرده بود. اما خیلی‌ها به چیزی جز پول اهمیتی نمی‌دهند.

من نمی‌خواهم با چشم‌هایم شاهد به وقوع پیوستن رخدادهایی باشم که درباره آن هر کاری از دستم ساخته بود را انجام دادم و کسی اهمیتی نداد. نمی‌خواهم در کنار کسانی بمیرم که نمی‌خواهند بپذیرند قالیباف در هشت سال گذشته هیچ کاری برای مقابله با زلزله تهران نکرد و برخی اقدامات شهرداری باعث شد تا پایتخت در مقابل خسارات زمین‌لرزه آسیب‌پذیرتر هم باشد.من پایتخت را ترک کردم تا کسی فکر نکند آن داستان تخیلی است. من به دومینوی تهران اعتقاد دارم و تا زمانی که قالیباف شهردار تهران است، دیگر در این شهر زندگی نخواهم کرد. امیدوارم گذر زمان چهره واقعی شهرداری تهران را برای جمعیت ساکن پایتخت نمایان کند.از سال قبل تصمیم گرفتم که وقت و انرژی خودم را در راه پرورش فکری نسل بعدی به کار بگیرم و اکنون مشغول به همین کار هستم. اگر در زلزله هر شهری بمیرم، ناراحت نخواهم بود، چون زلزله تهران چیزی است که از آن گریختم.
"

این که در مقطع فعلی دغدغه مهمی به نام زلزله در شهر تهران و عملکرد غلط تیم قالیباف در سالهای گذشته در شهرداری تهران حتی دغدغه یک طنزپرداز که شاید وظیفه اصلی اش شوخی با موقعیت های مختلف روی داده در جامعه است جای این بررسی را دارد که مردم و مسئولان به طور جدی تری فکری به حال این شهر بی در و پیکر که در سال های اخیر بدون ظابطه و صرفا بر اساس رابطه های اشتباه برخی ها در شهرداری به صورت افقی و عمودی رشد کرده است داشته باشند .

خروج اعتراض آمیز فرورتیش رضوانیه از شهر تهران در اعتراض به عملکرد شهردار فعلی پایتخت را نباید به هیچ عنوان به عنوان یک مسئله سطحی نگریست بلکه باید اعضای شورای شهر چهارم به خصوص اعضای اصلاح طلب شورا که قرار نیست نقش مجیز گویان شهردار اصولگرا را به مانند شورای سوم بازی کنند  با بررسی جدی دلایل مطرح شده از سوی این روزنامه نگار فکری به حال این شهر بدون ظابطه و شهرداری مشکل دار آن بکنند .

قطعا در سال های اخیر بحث شهرسازی در کلانشهر تهران بر اساس روابط آلوده به طور ناموزونی شکل گرفته است و افراد حتی بر اساس توانایی های مالی خود می توانند در دهانه های گسل در شهر تهران مجوز ساخت برج از شهرداری اخذ کنند . البته از شهری که از شهردار تا رئیس مدیریت بحرانش از سرداران نیروی انتظامی بوده اند شاید غیر از این هم انتظار نمی رود اما جایگاه نظارتی شورای شهر و چشمان تیزبین مردمی که بهترین قضاوت کنندگان در این زمینه هستند را چه شده است که موج تخلفات عدیده شهرداری را نمی بینند . البته در هشت سال گذشته تهران صرفا بستر فعالیت تبلیغاتی یک نامزد بالقوه ریاست جمهوری بوده است اما اگر آقای قالیباف قبول کند که دیگر مردم وی را برای راه یافتن به پاستور نمی خواهند باید در چهار سال پیش رو منتظر روزهای سخت تری برای جمع آوری رابطه ها در زیر مجموعه مدیریتی اش توسط رسانه ها و شورای شهر باشد .

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
5
6
. . . باف هم از همون دار و دسته احمدی نژادهاست. به این بنده خدا بگید برگرده! با اومدن دکتر روحانی کم کم همه چیز درست میشه.
مینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
2
2
کی میتونه از واقعیات این شهرداری سر در بیاره؟
کاظم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
4
3
آقای طنزپرداز آقافیله وقتی بهش گفت ببخشید زحمت دادم ازخدمتتان مرخص میشوم چی جوابداد؟!.وچندکلام جدی.چرازمان کرباسچی تهران راترک نکردید.چرازمان شورای شهراول یازمان الویری جلای وطن نکردید.آیادرچنین زمانهایی سیاستهای اعلامی واجرایی درهمین جهت نبود؟آیاترک تهران بخاطراعتراض بوده یاحفظ جان.منکه درنیمه دوم دهه 40 درمحدوده میدان تجریش سکونت ودردانشگاه شهیدبهشتی(ملی ایران آنروز)تحصیل میکردم همان زمان هم اززندگی درتهران بدم میآمدوامروزاگرمجبورشوم برای کاری به تهران بیایم سرابایم راغم فرامیگیردامااینرامیدانم هریکنفریکه تهران راترک کندبه کاهش آلودگی آن وقابل تحملترشدنش کمک کرده حتی شما.ایکاش همفکران شماهم بهردلیل همین روش رادرپیش میگرفتندوتنها خدمتشان رابه گوشه ای ازکشورانجام میدادند!راستی کجارفته اید؟حتماجاییکه بوی سن یاتایمز بیشتربمشام برسد!وگرنه امسال شماکه بین مردمیکه بوی عرق جبین میدهندوطنزنمیفهمندنمیروید.پیشنهادمیکنم تدبیر24 یک نظرسنجی بگذاردببینیم چندنفرشمارامیشناسندوامروزبخاطررفتنتان داغدارشده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
3
7
"پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 92 در فیس‌بوک نوشتم که اگر سردار قالیباف رئیس‌جمهور شود، ایران را ترک خواهم کرد"
کسی که چنین حرفی میزنه یعنی احترام به نظر مردم و دموکراسی پشم. اگر مردم شورا انتخاب کرده و آنها هم شهردار باید احترام بگذاریم.
اگر مردم رییس جمهور انتخاب کردند و مخالف نظر من بود باید احترام بگذارم.
الفبای زندگی اجتماعی و حقوق شهروندی احترام به حقوق دیگران است و دوری از خودرایی.
ناشناس
|
Japan
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
3
3
تو را خدا نرو اگه بري ما شبها با كفش هايمان مي خوابيم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
2
6
لطفاً از تهران برو
جان من برو
برو ببینم چه اتفاق مهمی میفته؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
0
1
در تهران میماندی وبا معجزه خانم راستگو مبارزه میکردی تا از گازانبر اثری نماند
دوست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
1
0
واااااای!
چه مشکل بزرگی!
من دیگه تحمل دوریشو ندارم!!!
کریم
|
Turkiye
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
0
2
اخه کجا می تونی بروی هیچ جای ایران پیمانکاران در ساخت سازهاشان استاندارد را رعایت نمی کنند یک پولی میدهند به ناظر پروژه و او هم چشمش را می بنده هر جای ایران بروی اسمان همین رنگ است
امید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
2
0
جان تدبیر 24 نرو تدبیر بمیره نرو نرو نر....
رونده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۵
1
0
نرو! نروو... تو هم مث من نمیتونی دووم بیاری. نرو..
تو هم مث من تو غصه کم میاری. نرو!
نرو!
مطل
|
Germany
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
0
0
بدختی ما شروع میشه نروچون بااینکارت خودتومعروف میکنی البته بگم اگه بااین کارت میخوای پولی پله ای مقامی موقغیتی کسب کنی میگم کور خواندی
نظر شما: