تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۹۶۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۹

چشم وگوش ملت، روزت مبارک

در شرایط فعلی اقتصادی که کشور با آمار بالایی از بیکاری مواجه است به منظور رفع دغدغه های جوانان تحصیلکرده، انتظار میرود پروژه های ...
تدبیر24»پروانه مافی - تقویم نیمه آذر بازخوانی دانایی و ظلم ناپذیری جوانانی است که در مسیر اعتقاد خود، از خون و جانشان گذشتند و روزی را خلق کردند که از صفحه تاریخ فراموش شدنی و حذف شدنی نیست. قشر دانشجو آمیزه ای از شور،شعف، شجاعت، نقادی، بی باکی، صداقت و پاکی است که همین خصائل این گروه و این روز را از سایر روزهای تقویم متمایز میکند. 16آذر پیوند دانش طلبی وآزادی خواهی است. امام راحل دانشجویان را منشا تحولات، تحرکات و امید ملت میدانستند و معتقد بودند که نباید چشم و گوش ملت را نابینا و ناشنوا کرد و زبان آنها را بست، زیرا دانشجویان زبان ملت هستند که حقیقتا سخن درستی است.

نقش آفرینی اثرگزار دانشجویان در رویداد های حساس کشور بر کسی پوشیده نیست. برای تائید این ادعا کافیست انتخابات 29اردیبهشت 1396 را بخاطر آورد و اهمیت حضورشان را در به ثمر نشستن نتیجه فعلی را یادآور شد.
دانشجویان به عنوان نخبگان و روشنفکران کشور رسالت مهمی را بر دوش دارند. ترویج گفتمان عدالت و دموکراسی در محیط دانشگاهی و اجتماع از اقدامات مهم این گروه در فضای آکادمیک و جامعه است. دانشجویان به عنوان دانش آموختگان جامعه، حلقه وصل مردم با سیاستمداران هستند  و برای رفع استبداد و اصلاح وضع موجود گام های اساسی میتوانند بردارند. با توجه به پتانسیل و ظرفیت های جامعه دانشگاهی، تشویق و توجه به خواسته  ها و مطالبات قشر تحصیلکرده کشور بایستی در اولویت اساسی برنامه ریزی های دولتمردان قرار گیرد.

در مقابل این تکلیف، دانشجویان حقوقی دارند که ضروریست تمامی دستگاهها و نهادها به آن پایبند بمانند. دانشجویان به عنوان قشر نخبه کشور بعداز سالها مطالعه و ادامه تحصیل، انتظار دارند در پایان مسیر تلاش هایشان به شکوفایی برسد و بتوانند نیازهای اساسی شان را رفع کنند اما واقعیت مهم در کشور آنست که در یک فرآیند بی برنامه افراد به سمت ادامه تحصیل و دریافت مدرک هدایت میشوند و سپس برنامه مشخصی برای تامین نیازهایشان وجود ندارد.در طول سالهای گذشته این فقدان به اساسی ترین مشکل این قشر تبدیل شده است.
در شرایط فعلی اقتصادی که کشور با آمار بالایی از بیکاری مواجه است به منظور رفع دغدغه های جوانان تحصیلکرده، انتظار میرود  پروژه های عملیاتی برای دانشگاه تعریف و دانشجو بودن به عنوان یک شغل محسوب شود. همچنین در بلندمدت، یکی رویکردهای مهم کشور در چشم انداز، برقراری تعامل و همکاری میان بخش های صنعت وتحصیلکرده باشد.
علاوه بر بحث علمی، دانشجویان لازم است تحلیل صحیح و دقیق از واقعیت های جامعه در بخش های سیاسی،فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی داشته باشند. این سخن که علم آموزی تنها تکلیف یک دانشجو است سخن غلطی است، دانشجو باید فهم سیاسی و قدرت تحلیل اتفاقات پیرامون و جامعه را کسب نماید و این امر محقق نمیشود مگر با گشایش فضا و ایجاد فضای گفتمان در جنبش ها وتشکل های دانشجویی. با نهادینه نمودن فرهنگ گفتگو، اندیشه ورزی و استدلال در سطح دانشگاهها میتوان انتظار انتقال این تجربیات به بدنه جامعه و اصلاح فرهنگ عمومی جامعه به تدریج درطول زمان را داشت.
 با توجه به لزوم بهره گیری از دانش، تخصص و سایر استعدادهای این گروه،  متاسفانه در سال های گذشته شاهد سرخوردگی و مهاجرت نخبگان به سایر کشورها بوده ایم که لازم است تمامی مسئولان و دستگاههای اجرایی کشور به این مهم توجه نمایند، از ظرفیت های علمی این عزیزان در طُرُق مختلف بهره گیرند و قدر میرزاخانی های امروز کشور را دانسته،  قبل از آنکه خیلی دیر شود.

پروانه مافی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون خانواده در مجلس شورای اسلامی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: