ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۶۷۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۰

چالش نیروی انسانی در آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به اشکالات موجود در کتاب‌های درسی، انجام اصلاحات در این زمینه را نیازمند زمانی حدود ۲.۵ ساله دانست.
تدبیر24»سید محمد بطحایی اظهار کرد: برنامه جامع نیروی انسانی کشور آماده شده است و به‌زودی ارائه خواهد شد.   علی‌رغم چالش نیروی انسانی که با آن مواجه هستیم، برنامه‌هایی برای جبران این کمبود در دست اقدام داریم که ما را از نگرانی بیرون می‌آورد.

وی ادامه داد:  آموزش و پرورش وظیفه دارد برای سال‌های تحصیلی آینده آموزگاران خود را در زمینه‌های گوناگون فراهم و آماده کند.

بطحایی در مورد خرید خدمات آموزشی خاطرنشان کرد: خرید خدمات به غیر از مناطقی که امکان تاسیس مدارس نداشتیم در دیگر مدارس و فعالیت‌های آموزشی ممنوع است. با این حال خرید خدمت در سال آینده به جز حوزه آموزش، در دیگر زمینه‌ها با شتاب بیشتری انجام خواهد گرفت.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: از حیث اعتبارات در زمنیه خرید این خدمات، در بودجه سال ۱۳۹۷ اعتبارات مناسبی به آن اختصاص داده خواهد شد. همچنین این اعتبارات خدماتی برای اردوگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، پژوهش‌سراها و بخش‌های ادرای هزینه خواهد شد.

بطحایی توضیح داد: من در مورد نحوه فراهم‌کردن معیشت آموزگاران صحبتی نمی‌کنم؛ چراکه مورد اعتراض همکاران من قرار می‌گیرد.

وی در ادامه درباره محتوای کتاب‌های درسی و همچنین سند ۲۰۳۰ خاطرنشان کرد: کتاب‌های درسی ما ارتباطی با سند ۲۰۳۰ ندارند. در مورد اشکالات برنامه‌های درسی در سازمان پژوهش که متولی این کتاب‌هاست، اقدامات جدی شروع شده است. وجود مشکلات و موانع موجود در کتاب‌های درسی نیازمند اصلاحاتی است.  

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در واقع بر اساس انتظاراتی که رئیس جمهور از حوزه برنامه‌های درسی دارد، تلاش داریم تا بتوانیم انتظارات را برآورده کنیم. در این راستا باید توجه داشت که اعمال اصلاح در کتاب‌های درسی زمان بسیاری را می‌برد و ما هر زمانی که بخواهیم کتاب‌های درسی را اصلاح کنیم، زمانی در حدود دو سال و نیم نیازمند است. روند این کار کند است، اما این کار را آغاز کردیم.  
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: